Τα 'Ανοιχτά Ζυθοποιεία' είναι και πάλι εδώ

Μία μοναδική εμπειρία ζύθου επιστρέφει, το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου.

Ανοιχτά Ζυθοποιεία 2024

Το ζυθόφιλο κοινό θα έχει και πάλι την ευκαιρία (μετά το 2018, το 2019 και το 2022) να επισκεφθεί παλιά και νέα, γνωστά αλλά και μικρότερα ζυθοποιεία σε αρκετά σημεία της Ελλάδας μέσα από μία διαδραστική εμπειρία που περιλαμβάνει ξεναγήσεις, εμπειρίες γευσιγνωσίας, καθώς και μία σειρά από γευστικές δοκιμές πολλών και διαφορετικών ειδών μπύρας στον χώρο που αυτή φτιάχνεται. 

Η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών προσφέρει έτσι τη δυνατότητα σε κάθε φίλο της μπύρας να γνωρίσει από κοντά μερικές από τις σημαντικότερες ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες της χώρας, μέσα από την ιστορία, την παραγωγική διαδικασία, την επαφή με τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τα σημαντικότερα brands του χώρου.

Η  δράση, η οποία πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία από το 2018, αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για τους ζυθόφιλους και όχι μόνο, να διευρύνουν τις γνώσεις τους για τη μπύρα και να απολαύσουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες.

Συγκεκριμένα, τα ζυθοποιεία-μέλη της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών που συμμετέχουν στη φετινή δράση είναι τα εξής:

●    Αθηναϊκή Ζυθοποιία AE : Αττική, Πάτρα, Θεσσαλονίκη
●    Elixi Μικροζυθοποιία: Δροσιά Χαλκίδας, Εύβοια
●    Ζυθοποιία Πηνειού ΙΚΕ: Λάρισα
●    Ικαριακή Ζυθοποιία: Ικαρία
●    Κρητικές Ζυθοποιίες -Ζηδιανάκης ΑΕ: Ηράκλειο Κρήτης
●    Κρητική Ζυθοποιία ΑΕ : Χανιά Κρήτης
●    Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο: Τήνος
●    Μικροζυθοποιία Local streets beer: Βόλος
●    Μικροζυθοποιία Septem OE : Ωρολόγιο Αυλωναρίου , Εύβοια
●    Ολυμπιακή Ζυθοποιία ΑΕ : Ριτσώνα Εύβοιας
●    Πρότυπη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης: Θεσσαλονίκη
●    Siris Craft Brewery: Σέρρες

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ανά ζυθοποιείο, ΕΔΩ.


 

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Μπορεί ένα μπαρ να έχει αστέρι Michelin;

Spoiler: Ναι, και το μιλανέζικο Moebius είναι μια τέτοια περίπτωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/11/2024

Κορυφαίοι καλλιτέχνες από τη διεθνή ηλεκτρονική σκηνή στο "Bótoxe Athens"

Οι λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν sets και συνεργασίες από Second Story, Deerisland και Bun Xapa.

Πώς πετυχαίνουμε (και απολαμβάνουμε) το τέλειο Aperol Spritz;

Μία κουβέντα με τον Campari Academy Coordinator, Κωνσταντίνο Τσάτσο, σχετικά με το πορτοκαλί ποτό που κατακτά τον κόσμο της απόλαυσης.

Στο Proveleggios θα πας και για να πιεις

Η bar manager του Nolanverse, Πόπη Σεβαστού, κρατά σε σταθερή φόρμα την μπάρα του δημοφιλούς σποτ στον Κεραμεικό, δίνοντας έξτρα αφορμές επίσκεψης.

Οι "Two Schmucks" από την Βαρκελώνη είναι οι 'Cocktail Curators' της εβδομάδας στο "Bungalow 7"

Το σημαντικό καταλανικό σποτ καταλαμβάνει την μπάρα του δημοφιλούς bar restaurant της Αθηναϊκής Ριβιέρας, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.

Φυσικά και πίνουμε Aperol Spritz. Αλλά τι τρώμε με αυτό;

Ένας οδηγός μεγιστοποίησης της απόλαυσης για το πιο δημοφιλές απεριτίβο της εποχής μας, μαζί με φαγητό.

The Great Tuesday Club: "Avra" και "Noel" στήνουν το απόλυτο guest της Athens Bar Week

Τρεις ήπειροι, επτά bartenders της Four Seasons και μία μοναδική βραδιά.