Το ζυθόφιλο κοινό θα έχει και πάλι την ευκαιρία (μετά το 2018, το 2019 και το 2022) να επισκεφθεί παλιά και νέα, γνωστά αλλά και μικρότερα ζυθοποιεία σε αρκετά σημεία της Ελλάδας μέσα από μία διαδραστική εμπειρία που περιλαμβάνει ξεναγήσεις, εμπειρίες γευσιγνωσίας, καθώς και μία σειρά από γευστικές δοκιμές πολλών και διαφορετικών ειδών μπύρας στον χώρο που αυτή φτιάχνεται.
Η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών προσφέρει έτσι τη δυνατότητα σε κάθε φίλο της μπύρας να γνωρίσει από κοντά μερικές από τις σημαντικότερες ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες της χώρας, μέσα από την ιστορία, την παραγωγική διαδικασία, την επαφή με τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τα σημαντικότερα brands του χώρου.
Η δράση, η οποία πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία από το 2018, αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για τους ζυθόφιλους και όχι μόνο, να διευρύνουν τις γνώσεις τους για τη μπύρα και να απολαύσουν μοναδικές γευστικές εμπειρίες.
Συγκεκριμένα, τα ζυθοποιεία-μέλη της Ελληνικής Ένωσης Ζυθοποιών που συμμετέχουν στη φετινή δράση είναι τα εξής:
● Αθηναϊκή Ζυθοποιία AE : Αττική, Πάτρα, Θεσσαλονίκη
● Elixi Μικροζυθοποιία: Δροσιά Χαλκίδας, Εύβοια
● Ζυθοποιία Πηνειού ΙΚΕ: Λάρισα
● Ικαριακή Ζυθοποιία: Ικαρία
● Κρητικές Ζυθοποιίες -Ζηδιανάκης ΑΕ: Ηράκλειο Κρήτης
● Κρητική Ζυθοποιία ΑΕ : Χανιά Κρήτης
● Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο: Τήνος
● Μικροζυθοποιία Local streets beer: Βόλος
● Μικροζυθοποιία Septem OE : Ωρολόγιο Αυλωναρίου , Εύβοια
● Ολυμπιακή Ζυθοποιία ΑΕ : Ριτσώνα Εύβοιας
● Πρότυπη Μικροζυθοποιία Θεσσαλονίκης: Θεσσαλονίκη
● Siris Craft Brewery: Σέρρες
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα ανά ζυθοποιείο, ΕΔΩ.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.