"Παλιάτσος": All-day με vintage αέρα

Παλιάτσος

Παιχνιδιάρικος, αρτίστικος και προσεγμένος μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, ο "Παλιάτσος" στην Παλιά Πεντέλη είναι προορισμός για κάθε ώρα της ημέρας και εποχή του χρόνου. Η αισθητική του είναι ιντριγκαδόρικη, καθώς σε κάθε γωνιά το μάτι σου θα τραβήξουν απρόσμενα μα καλαίσθητα και ταιριαστά στο σύνολο στοιχεία στο ντεκόρ. Θαρραλέα πολύχρωμος και φινετσάτα vintage, ανοίγει τις πόρτες του από νωρίς, με μια ποικιλία προτάσεων για πρωινό ή brunch, ενώ το βράδυ μάς υποδέχεται στη φιλόξενη μπάρα του, με soul, funk, blues και soulful house μουσικές να ακούγονται στα ηχεία.

Παλιάτσος

Η φροντισμένη, καταπράσινη αυλή του προσφέρεται για να απολαύσεις τον καφέ ή το κοκτέιλ σου τις ηλιόλουστες μέρες και τις ανέμελες καλοκαιρινές βραδιές. Αν περάσεις το κατώφλι του το πρωί, τα χαρμάνια καφέ μοσχοβολούν, ενώ με έναν ολόφρεσκο χυμό, τσάι μαστίχας, smoothies ή μαύρο τσάι με επτά εσπεριδοειδή θα ταιριάξεις κάποια από τις comfort νοστιμιές τους, όπως τα περιποιημένα αβγά Benedict με μπρεζάολα, το croque madame με πανσέτα και χοιρινή ωμοπλάτη, ένα superbowl με φρούτα, ή ακόμα και κάτι πιο... αμαρτωλό, όπως τοsteak sandwich.

Παλιάτσος

Από το μεσημέρι, τα κρασιά από την εξαιρετικά διαμορφωμένη κάβα, αλλά και οι fine drinking επιλογές της μπάρας συνοδεύουν προτάσεις μιας προσεγμένης κάρτας.

Λάμπη Σουβαλιώτη & Πλ. Αγ. Τριάδας, Πεντέλη, 2108100889, FB: Paliatsos Bar Athens, IG: @paliatsos_bar

Περισσότερες πληροφορίες

Παλιάτσος

Λάμπη Σουβαλιώτη & Πλ. Αγ. Τριάδας, Πεντέλη
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.