"Ιπποπόταμος" Διαχρονικός και ανόθευτος

Ιπποπόταμος

Εκεί που το Κολωνάκι συνορεύει με τα Εξάρχεια, συναντιούνται όσοι ιντριγκάρονται εξίσου από τις δύο περιοχές, αλλά και όσοι θέλουν απλώς να απολαύσουν καλά ποτά σε μια όμορφη ρετρό αυλή, υπό την υπόκρουση προσεγμένων μουσικών επιλογών. Σαράντα έξι χρόνια μετρά ο "Ιπποπόταμος" και δεν έχει χάσει ούτε λίγη από την αρχική του αίγλη.

Ιπποπόταμος

Παραμένει επίκαιρος και δημοφιλής, σε βαθμό που πρέπει να κοπιάσεις για να εξασφαλίσεις μια θέση στα όμορφα, πολύχρωμα τραπεζάκια του πεζοδρόμου της Δελφών, προκειμένου να απολαύσεις τις ήρεμες αλλά γεμάτες ζωντάνια βραδιές που ξεδιπλώνονται στο αγαπημένο στέκι. Μπορείς πάντως να έρθεις και από νωρίς για έναν καλοφτιαγμένο καφέ χωρίς τη βαβούρα της πόλης, αν και μόλις μερικά βήματα μακριά από αυτή, και να συνεχίσεις τη μέρα σου με μια παγωμένη μπίρα, με προτίμηση σε ελληνικές μικροζυθοποιίες, κάποιο από τα φροντισμένα κοκτέιλ του καταλόγου ή τη φημισμένη τους σαγκρία.

Ιπποπόταμος

Από τα ηχεία ακούγεται τζαζ, ροκ, ποπ και σόουλ –ίσως ανακαλύψεις και κάποιο κομμάτι που θα παίζει για καιρό στις λίστες σου– ενώ τα χαλαρά chit chat του κόσμου τριγύρω θα σε βάλουν για τα καλά σε mood καλοκαιριού.

Ιπποπόταμος

Δελφών 3Β, Κολωνάκι, 2103634583, FB: Ippopotamos, IG: ippopotamos

Περισσότερες πληροφορίες

Ιπποπόταμος

Δελφών 3Β, Κολωνάκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.