"Tiki Bar Athens": Στην τροπική πλευρά του αθηναϊκού downtown

Tiki Bar Athens

Λίγα μπαρ της πόλης μπορούν να περηφανεύονται ότι μας κρατούν παρέα σχεδόν μια εικοσαετία ανανεώνοντας διαρκώς το κοινό τους και παραμένοντας talk of the town. Το "Tiki Bar Athens", από τους πρώτους διδάξαντες της πολύχρωμης, πολυνησιακής κουλτούρας που ήρθε για να μείνει στην καρδιά των τάσεων και στη δική μας, βγάζει κλασικά τα τραπεζάκια στον φαρδύ πεζοδρόμιο της Φαλήρου, εκεί όπου η Ακρόπολη συναντά το Κουκάκι.

Tiki Bar Athens

Φυτά, δροσιά, ρετρό διακόσμηση, surf, τροπικά, αλλά και rock ‘n’ roll memorabilia δημιουργούν μια feelgood όαση όπου τα τροπικά vibes σε βάζουν στο κλίμα από νωρίς. Η τροπική γωνιά στη σκιά της Ακρόπολης ξεδιπλώνει το πιο γευστικό της πρόσωπο από τις 11 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, ξεκινώντας από το άχαστο brunch με healthy αλλά και guilty pleasure προτάσεις και φτάνοντας μέχρι τις comfort γευστικές προτάσεις, που περιλαμβάνουν ζουμερά μπέργκερ, τάκος, τροπικές σαλάτες, πληθωρικά σάντουιτς αλμυρής βάφλας, αλλά και ωραίες vegan ιδέες.

Tiki Bar Athens

Όσο για το drinking κομμάτι, αυτό αποδεικνύει τη χάρη του τόσο στα δροσερά ροφήματα όσο και στα Tiki cocktails, που δημιουργούν οι bartenders με βασικά συστατικά τα πιο ιδιαίτερα φρέσκα τροπικά φρούτα από όλο τον κόσμο. Όσα παρασκευάζουν εδώ ταιριάζουν γάντι με τη θερινή μας διάθεση αλλά και τις swing & roll και ντίσκο μουσικές, ενώ δεν είναι απίθανο να πετύχετε κάποιο από τα πολυσυλλεκτικά lives που οργανώνουν.

Tiki Bar Athens

Φαλήρου 15, Μακρυγιάννη, 2109236908, www.tikiathens.com, FB: Tiki Bar Athens
IG: tikibarathens

Περισσότερες πληροφορίες

Tiki Bar Αthens

Φαλήρου 15, Κουκάκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.