Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

O/Purist

Ο νεωτερισμός του O/Purist είναι από αυτούς που ανανεώνουν απρόσμενα το ελληνικό αλκοόλ  ρίχνοντας γέφυρες με το διεθνές σκηνικό των spirits. Έργο της σύμπραξης 10 κορυφαίων Ελλήνων bartender το O/Purist, γεφυρώνει τον κόσμο του τσίπουρου και του τζιν με μια δημιουργική μαγειρική που αποστάζει Μαλαγουζιά, Ροδίτη και Ugni Blanc προσθέτοντας στη δεύτερη απόσταξη κρεμμύδι, κούμαρο, μύρτιλο, γκόρτσο, κυδώνι, φλούδα λεμονιού, πορτοκάλι, grapefruit, χαρούπι, αρμπαρόριζα, ρίζα αγγελικής, γλυκάνισος, κανέλα, μάραθο. Το αποτέλεσμα είναι ένα ξεχωριστό, απαλό, κομψό, πολύπλοκο απόσταγμα με ginάτη καθαρότητα.

O/Purist
 

Προσωπικά μου αρέσει πολύ να το πίνω καλά παγωμένο και σκέτο, να μυρίζω τα όμορφα αχλαδάτα αρώματά του και να σερφάρουν οι ίδιες γεύσεις μαζί νότες σταφυλιού, μπαχαρικά και  βότανα πάνω στη γλώσσα. Το O/Purist όμως δημιουργήθηκε για στηρίζει  τη δημιουργικότητα και με την απίστευτη ευελιξία του λύνει τα χέρια των bartender, στο μιξάρισμα ωραίων και ευφάνταστων κοκτέιλ. Κάπως δηλαδή σαν το O/Purist Passion Star, ένα γλυκόξινο cocktail,με βοτανικό χαρακτήρα, νότες από καραμέλα και καφέ και επίγευση από εσπεριδοειδή και τροπικά φρούτα. Το συγκεκριμένο ποτό θα έχει την τιμητική του στις O/Purist Starry Nights που θα γίνονται κάθε Πέμπτη του Ιουλίου από τις 9 το βράδυ ως εξής: σήμερα στην ταράτσα στο "Λοκάλι" ∙ στις 18 Ιουλίου στο Great Bear Rooftop στο Selinas Hotel, μια εντυπωσιακή ταράτσα με θέα την Ακρόπολη με party mood με dj set από τους "Juicy Athens" και guest shift από τον O/purist Specialist Deme Corbetta ∙ τέλος στις 25 Ιουλίου, στο εμβληματικό πλέον Theory Bar.

O/Purist

Για να σας δώσω μια ιδέα εκτός από O/Purist φυσικά το Passion Star φτιάχνεται και με λάιμ, αλατόνερο και ένα τροπικό mix που περιλαμβάνει πουρέ passion, σιρόπια απλό και καραμέλας και Bourbon στο οποίο έχει εκχυλιστεί για μια μέρα ταχίνι. Enjoy…

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/07/2024

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.