Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Pathos Club

Το "Pathos Club" απογειώνει τη διασκέδαση στην Ίο με DJs παγκοσμίου επιπέδου και θέα σε μαγευτικά ηλιοβασιλέματα. Τα τελευταία τρία χρόνια, η διασκέδαση στο ειδυλλιακό νησί της Ίου έχει γνωρίσει μια αξιοσημείωτη μεταμόρφωση, χάρη στον συναρπαστικό προγραμματισμό του "Pathos Club".

Το μαγαζί παρουσιάζει line-up από DJs και live performances που ανταγωνίζεται αυτά των πιο διάσημων clubs παγκοσμίως, φέρνοντας στην Ίο ένα επίπεδο διασκέδασης που για μεγάλο διάστημα ήταν αποκλειστικότητα της Μυκόνου, της Αθήνας ή ακόμα και της Ίμπιζα. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2023, το Pathos Club φιλοξένησε 35 αξιοσημείωτα events, με ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα που περιλάμβανε 52 DJs και live acts. Το line-up περιλαμβάνει ηχηρά ονόματα όπως Argy, Keinemusik, &Me, Rampa, Whomadewho, Mind Against, Loco Dice, Dixon, Camelphat και Guy Gerber.

Pathos Club

Αυτός ο πολυσυλλεκτικός προγραμματισμός έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την παλαιότερη φήμη του νησιού για την προσέλκυση τουρισμού χαμηλότερης ποιότητας, αποδεικνύοντας μια σημαντική στροφή προς ένα πιο απαιτητικό και εκλεπτυσμένο κοινό. Οι ποικίλες και υψηλού επιπέδου προσφορές υπηρεσιών του "Pathos Club "έχουν εδραιώσει την Ίο ως κορυφαίο προορισμό νυχτερινής διασκέδασης, προσφέροντας μια νέα και οικονομική εναλλακτική σε σχέση με άλλους πιο γνωστούς τουριστικούς προορισμούς.

Pathos Club

Κοιτάζοντας προς το 2024, το "Pathos Club" είναι έτοιμο να συνεχίσει την κυριαρχία του στη διασκέδαση της Ίου, ετοιμάζοντας ένα line-up που ξεπερνάει ακόμη και τα εξαιρετικά επιτεύγματα της προηγούμενης χρονιάς. Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα τιμήσουν με την παρουσία τους τo "Pathos Club", υποσχόμενοι αξέχαστες βραδιές με χορό και ξεφάντωμα κάτω από το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα των Κυκλάδων.

Η αφοσίωση του "Pathos Club" στην παροχή διασκέδασης έχει μεταμορφώσει την Ίο σε ένα must-visit προορισμό για όσους αναζητούν μια απαράμιλλη εμπειρία διασκέδασης ανάμεσα στην εκπληκτική ομορφιά των ελληνικών νησιών. Με το line-up παγκόσμιας κλάσης, την εκπληκτική ατμόσφαιρα και τις προσιτές τιμές του, το "Pathos Club" είναι έτοιμο να επαναπροσδιορίσει το καλοκαίρι του 2024 στην Ίο.

Δείτε το αναλυτικό line-up 

Pathos Club

22/07 - Denis Horvat
23/07 - Lehar
24/07 - Aera
25/07 - WhoMadeWho
26/07 - MiMixFy
27/07 - Manu
28/07 - Camelphat
29/07 - Miss Monique
30/07 - Phunkadelica
31/07 - Hunter/Game
1/08 - Ame
2/08 - Gerd Janson
3/08 - Adam Ten
4/08 - Musumeci
5/08 - Toto Chiavetta
6/08 - Argy
7/08 - Guy Gerber
8/08 - Echonomist
9/08 - Mano Le Tough
10/08 - A. Christopoulos
 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/07/2024

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.