Το Gardens of Babylon πάρτι για πρώτη φορά στην Αθήνα

Η ελληνική πρωτεύουσα συναντά τους ήχους του μουσικού Community Gardens of Babylon.

gardens of babylon

Η ομάδα του Full Circle υποδέχεται το Gardens of Babylon στο "Anassa City Events" (Λεωφ. Κανελλόπουλου Παναγιώτη 4), στις 13 Ιουλίου (6 μ.μ.). Πρόκειται για ένα κόνσεπτ με σύγχρονη αισθητική και ποιοτικούς ήχους και ένα αφοσιωμένο κοινό. Το community που μοιράζεται μια ιδιαίτερη αγάπη για τις spiritual μουσικές αναφορές, έχει αποκτήσει με τον καιρό πιστούς φίλους εξαιτίας της ιδιαίτερης ενέργειας των καλλιτεχνών που προσκαλεί στα decks.

Το event στην Αθήνα φέρνει ένα line-up που περιλαμβάνει διεθνώς αναγνωρισμένους καλλιτέχνες όπως οι Jan Blomqvist, Oliver Koletzki, Mira και Beard2Beard. Το Gardens of Babylon event στοχεύει σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τον καλεσμένος. Πιο συγκεκριμένα, όσοι παρευρεθούν θα απολαύσουν το opening live ceremony, το οποίο φέτος θα γίνει από τις αδελφές Βουγιουκλή, το market of curiosities, sound healing, massage, body and face painting και πολλά άλλα.

gardens of babylon

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες

Jan Blomqvist

Ο γερμανικής καταγωγής Jan Blomqvist, είναι ένας πολυτάλαντος δημιουργός, vocalist, παραγωγός και label owner, που εξελίχθηκε σταδιακά σε μια απο τις κεντρικές φιγούρες της σύγχρονης Βερολινέζικης ηλεκτρονικής σκηνής. Έχει εμφανιστεί σε  θεσμούς όπως στο Coachella και το Burning Man, ενώ περιοδεύει με έως και 100 live concerts ετησίως. Επίσης έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως ο Ben Böhmer και Oliver Koletzki, και προσφατα δημιούργησε την δική του δισκογραφική εταιρεία Disconnected. ο Jan συνεχίζει να διαμορφώνει και να εξελίσσει το μέλλον της ηλεκτρονικής μουσικής προσπαθώντας να γεφυρώσει την deep house σκηνή με vocal house ήχους, στις περιζήτητες live εμφανίσεις του.

Oliver Koletzki

Ο DJ και ιδιοκτήτης της δισκογραφικής Stil vor Talent με έδρα το Βερολίνο, Oliver Koletzki, έρχεται στην Αθήνα. Ο αντισυμβατικός Oliver Koletzki, συνεχώς αμφισβητεί το status quo με κάθε νέα μορφή παραγωγής και σετ, αντλώντας έμπνευση από ένα ποικίλο φάσμα στυλ και διαθέσεων εμπνευσμένων από τα παγκόσμια ταξίδια του. Τα άλμπουμ του, 'The Arc of Tension' (2017), 'Fire in the Jungle' (2019) και 'Made of Wood' (2021), αποτελούν μια τριλογία που εξερευνά τον πειραματισμό μεταξύ οργανικής ψυχεδέλειας και συνθετικών ήχων. Το 2023, κυκλοφόρησε το 10ο άλμπουμ του, 'Trip to Sanity', σηματοδοτώντας άλλο ένα ορόσημο στη σύγχρονη ηλεκτρονική μουσική.

Mira

Γεννημένη στην Ανατολική Γερμανία, από έναν διάσημο φωτογράφο και μια κλασική μουσικό, άρχισε να παίζει ως DJ το 1996 και γρήγορα αναρριχήθηκε στην underground techno σκηνή του Βερολίνου. Το ταλέντο και η αφοσίωσή της, την οδήγησαν σε μια σειρά επιτυχιών,διαμορφώνοντας έτσι μεγάλο κομμάτι της ηλεκτρονική μουσική σκηνή της Ανατολικής Γερμανίας. Το 2006, η Mira βρήκε το μουσικό της σπίτι στο θρυλικό Bar25. Μαζί με καλλιτέχνες όπως οι Nu, Acid Pauli, Feathered Sun και Christopher Schwarzwälder. Η φήμη της εκτοξεύθηκε, και η μουσική της άρχισε να ακούγεται σε όλη την Ευρώπη, καθιστώντας την ως μια από τις πιο σημαντικές εκπροσώπους της ηλεκτρονικής σκηνής αυτή την στιγμή.

Beard2Beard

Με την μοναδική τους εμφάνιση και ήχο, οι Beard2Beard έχουν γρήγορα γίνει ένα δημοφιλές duo στην ευρωπαϊκή μουσική σκηνή. Έχουν συνεργαστεί με festivals, όπως και με διεθνείς μουσικούς και DJs από όλο τον κόσμο.Η μουσική τους είναι ένα κράμα διαφόρων ειδών, συνδυάζοντας την παραδοσιακή ανατολίτικη μουσική με σύγχρονους ηλεκτρονικούς ήχους και ρυθμούς. Οι εμφανίσεις τους είναι γεμάτες ενέργεια και δυναμισμό, με έμφαση στην αλληλεπίδραση με το κοινό.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.