"Athens Flair": Η πόλη αφ' υψηλού

Athens Flair

Όσο πιο βαθιά μπαίνουμε στην πιο ανέμελη εποχή του χρόνου, τόσο περισσότερο αναζητάμε εκείνα τα μέρη που προσφέρουν χαλάρωση, δροσιά και ποιοτική διασκέδαση. Ακριβώς τέτοιο είναι το rooftop bar του "Athens Flair", που υπόσχεται –και υλοποιεί– μια μοναδική εμπειρία στο κέντρο της πόλης. Σαν ένα κρυφό διαμάντι στην πολύβουη καρδιά της Αθήνας, τικάρει όλα τα απαραίτητα κουτάκια με τα συστατικά μιας feelgood θερινής εξόδου.

Athens Flair

Χτυπάς το κουδούνι της εμβληματικής πόρτας εισόδου του ξενοδοχείου, ανεβαίνεις την εντυπωσιακή μαρμάρινη σκάλα που σε οδηγεί στο λόμπι, ακολουθείς τα βήματα της μεγάλης Ελληνίδας ηθοποιού Έλλης Λαμπέτη –το κτίριο υπήρξε κάποτε το σπίτι της– και καταλήγεις στον τελικό σου προορισμό: έναν εκλεπτυσμένα άνετο χώρο με φόντο τη μαγευτική θέα του φωτισμένου Λυκαβηττού.

Athens Flair

Μια έξοχη γκάμα από signature cocktails και δημιουργικές εκδοχές κλασικών ποτών –must τα Forest Margherita, Spritz & Passion και House Negroni–, καθώς και προσεκτικά διαλεγμένες ετικέτες κρασιών, συν μη αλκοολούχες επιλογές, εξασφαλίζουν ότι δεν θα μείνεις ανικανοποίητος, κάθε φορά που επιθυμείς να θαυμάσεις την πρωτεύουσα από ψηλά με ένα φροντισμένο ποτό ανά χείρας.

Δελφών 2 & Διδότου, Κολωνάκι, 2103616891, www.athensflair.com, FB: Athens Flair, IG: athensflair

Περισσότερες πληροφορίες

Athens Flair

Δελφών 2Β , κέντρο
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Moebius, ένα μιλανέζικο ινστιτούτο

Στη δυναμικά ανερχόμενη μπαρ σκηνή του Μιλάνου, ένα πολυπρόσωπο σποτ τραβά πάνω του τα φώτα και φροντίζει να ξεχωρίσει με το δικό του στυλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/07/2024

To βρετανικό δίδυμο Eli & Fur στα decks του "Bolivar"

Το Σάββατο 6 Ιουλίου το Bolivar παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τις διακεκριμένες DJ για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά ηλεκτρονικής μουσικής.

To original Sun:Set Beach Party στο DOT Beach Vibes

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος σε περιμένει στη Βούλα, αυτό το Σάββατο.

"Steez", το νέο street style bar των Εξαρχείων

Το φρέσκο σημείο στη Θεμιστοκλέους σέβεται τη γειτονιά του, έχει urban χαρακτήρα και περιβαλλοντικές ευαισθησίες, σερβίρει νόστιμα twisted cocktails και αγαπά τις καλές μουσικές.