"Castus Beach Bar": Ειδυλλιακό τοπίο με βιώσιμο πρόσημο

Castus Beach Bar

Με όνομα που σημαίνει "λυγαριά" και αγάπη για το περιβάλλον, το "Castus Beach Bar" κρατά μια ξεχωριστή θέση στις καλοκαιρινές μας αποδράσεις, όχι μόνο εξαιτίας της ολόχρυσης παραλίας του. Το boho σκηνικό στην Ανάβυσσο έχει φτιαχτεί από φυσικά, ανακυκλώσιμα υλικά, με στόχο να αναδείξει την ομορφιά και την αγριάδα της παραθαλάσσιας τοποθεσίας του, αλλά και να ενταχθεί αρμονικά σ’ αυτήν, εξασφαλίζοντάς μας χαλάρωση all day, εκεί που σκάει το κύμα. Πριν την πρώτη βουτιά θα αναζωογονηθείτε με καφέ, φρέσκες λεμονάδες –must η ροζ λεμονάδα με κράνμπερι και βασιλικό–, αλλά και δροσερά smoothies, όπως το Cactus με kale, λεμόνι, πράσινο μήλο, ακτινίδιο και αγαύη.

Castus Beach Bar

Ομελέτες, αβγά σε διάφορες εκδοχές και γλυκά pancakes θα συμπληρώσουν το πρώτο γεύμα της ημέρας, προτού η δράση μεταφερθεί στο "Castus Beach Restaurant" για αέρινη pinza, ιδιαίτερες σαλάτες όπως το προκλητικό μιλφέιγ ντάκου, αλλά και μια στιβαρή κάρτα με ζυμαρικά και ριζότι. Επιπλέον, εδώ θα βρείτε premium κοπές κρεάτων, όπως strip loin και flap steak Black Angus.

Castus Beach Bar

Κατά το ηλιοβασίλεμα –ή και νωρίτερα– στρέψτε την προσοχή σας στην μπάρα, που φημίζεται για τα εμπνευσμένα κοκτέιλ της, τόσο για τα περισσότερο ή λιγότερο δυσεύρετα κλασικά όσο και για τα ιδιαίτερα signature. 

Castus Beach Bar

50ό χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Ανάβυσσος, 6942644420
FB: Castus beach, IG: @castusbeach

Περισσότερες πληροφορίες

Castus Beach Bar

50ό χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Ανάβυσσος
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Moebius, ένα μιλανέζικο ινστιτούτο

Στη δυναμικά ανερχόμενη μπαρ σκηνή του Μιλάνου, ένα πολυπρόσωπο σποτ τραβά πάνω του τα φώτα και φροντίζει να ξεχωρίσει με το δικό του στυλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/07/2024

To βρετανικό δίδυμο Eli & Fur στα decks του "Bolivar"

Το Σάββατο 6 Ιουλίου το Bolivar παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τις διακεκριμένες DJ για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά ηλεκτρονικής μουσικής.

To original Sun:Set Beach Party στο DOT Beach Vibes

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος σε περιμένει στη Βούλα, αυτό το Σάββατο.

"Steez", το νέο street style bar των Εξαρχείων

Το φρέσκο σημείο στη Θεμιστοκλέους σέβεται τη γειτονιά του, έχει urban χαρακτήρα και περιβαλλοντικές ευαισθησίες, σερβίρει νόστιμα twisted cocktails και αγαπά τις καλές μουσικές.