"Alopigia Beach Bar": Κοκτέιλ και ανεμελιά στην άμμο

Alopigia Beach Bar

Θάλασσα, δροσερά smoothies, μια αναπάντεχη κολεξιόν κοκτέιλ και καλοκαιρινά πιάτα με ένταση και φρεσκάδα. Πάρτε μόνο το μαγιό σας και ξοδέψτε όλη την ημέρα στο "Alopigia Beach Bar" στην Ανάβυσσο! Λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, το αγαπημένο spot της αθηναϊκής ριβιέρας ποντάρει στο ανέμελο boho σκηνικό, την ολόχρυση αμμουδιά και τη θέα στο απέραντο γαλάζιο. Κάντε βουτιές, αράξτε στα πολυτελή κρεβάτια δίπλα στο κύμα από νωρίς το πρωί για καφέ, smoothies ή κάποιο γρήγορο σνακ και καθώς η ώρα περνάει, πιάστε θέση στα σταντ και στα τραπέζια γύρω από την μπάρα.

Alopigia Beach Bar

Τα κοκτέιλ είναι μεγάλο ατού εδώ και παντρεύουν κλασικές προτάσεις με νέες ιδέες, ενώ από το μενού δεν λείπουν οι δροσερές σαλάτες, οι επιλογές brunch και τα ελαφριά πιάτα. Όταν ο ήλιος αρχίζει να δύει, το "Alopigia Beach Bar", ισορροπώντας επιτυχημένα μεταξύ του αθηναϊκού lifestyle της παραλιακής ζώνης και της χαλαρής διάθεσης των beach bars στα νησιά, ετοιμάζεται για ζωηρές βραδιές γεμάτες ζωντανή μουσική, DJ sets και θεματικά πάρτι που θα σας κάνουν να χορέψετε κάτω από τα αστέρια.

Alopigia Beach Bar

Επιπλέον, αυτό το καλοκαίρι μπορείτε να απολαύσετε τις μοναδικές υπηρεσίες χαλάρωσης και περιποίησης προσώπου και σώματος από το my massage με θέα τη θάλασσα!

Ανάβυσσος, 6948500981, FB: Alopigia beach, IG: alopigia

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Moebius, ένα μιλανέζικο ινστιτούτο

Στη δυναμικά ανερχόμενη μπαρ σκηνή του Μιλάνου, ένα πολυπρόσωπο σποτ τραβά πάνω του τα φώτα και φροντίζει να ξεχωρίσει με το δικό του στυλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/07/2024

To βρετανικό δίδυμο Eli & Fur στα decks του "Bolivar"

Το Σάββατο 6 Ιουλίου το Bolivar παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τις διακεκριμένες DJ για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά ηλεκτρονικής μουσικής.

To original Sun:Set Beach Party στο DOT Beach Vibes

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος σε περιμένει στη Βούλα, αυτό το Σάββατο.

"Steez", το νέο street style bar των Εξαρχείων

Το φρέσκο σημείο στη Θεμιστοκλέους σέβεται τη γειτονιά του, έχει urban χαρακτήρα και περιβαλλοντικές ευαισθησίες, σερβίρει νόστιμα twisted cocktails και αγαπά τις καλές μουσικές.