801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Στον Πειραιά και τον 8ο όροφο του Mitsis N’U Piraeus Port, το 801 Rooftop Bar συμπυκνώνει τη ζωντανή ενέργεια του λιμανιού και την πλαισιώνει με μoναδική θέα και εκλεκτά ποτά.

Θέα και γοητεία

Τοποθετημένο πάνω από το πολυσύχναστο λιμάνι του Πειραιά, προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό ελληνικής αίσθησης, σύγχρονης μιξολογίας και θαυμάσιας εξυπηρέτησης. Είτε χαλαρώνεις μετά τη δουλειά, είτε προετοιμάζεσαι για την επόμενη περιπέτεια, θα απολαύσεις την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα σε ένα αισθητικά θελκτικό περιβάλλον - εκεί ακριβώς θα γευτείς ένα ποτήρι από κάποιο καλό κρασί ή ένα εμπνευσμένο κοκτέιλ. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει και νόστιμο finger food για το pairing της επιλογής σου και τη γευστική διεύρυνση της εμπειρίας.

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι 1

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι 3

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι 7

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι 10

Premium spirits και εξαιρετικές πρώτες ύλες μπλεντάρονται, σε cocktails φροντισμένα σε κάθε γουλιά τους. Σε μία λίστα με αρκετές αξιόλογες επιλογές ξεχωρίζουν ποτά όπως το Liminality, που συνδυάζει 100% τεκίλα αγαύης reposado, Metaxa 12, Cointreau με άρωμα χαμομηλιού, σπόρο μουστάρδας και ροζ γκρέιπφρουτ σε ένα σύνθετο και ενδιαφέρον προφίλ γεύσης ή η Auteur’s Colada που προσφέρει μια τροπική απόδραση με φύλλο πανδάνου, τσίπουρο OPurist, ρούμι, καρύδα και Prosecco.

Δε χωρά αμφιβολία πως το 801 Rooftop Bar θα βρίσκεται στη λίστα με τις καλύτερες ΄ταρατσάτες' τοποθεσίες της πόλης. Αν έχεις οποιαδήποτε αμφιβολία, αρκεί να το διαπιστώσεις με μία βόλτα από εκεί λίγο πριν τη δύση του ηλίου, τότε που τα μαγικά χρώματα ζωγραφίζουν τον ορίζοντα.

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι 14

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι 2

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι 12


Info

Mitsis N’U Piraeus Port, Αριστείδου 16-20, Πειραιάς
Τηλ. 214 4091060
www.mitsis.com/en/hotels/nu-piraeus-port
FB: Mitsis N'U Piraeus Port

IG: @mitsisnupiraeusport

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/07/2024

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.