"Akanθus": Ατελείωτο clubbing δίπλα στο κύμα

Akanθus

Μαγαζί-προορισμός στα νότια προάστια, με ιστορία που ξεπερνά τις δύο δεκαετίες, το "AKANΘUS Summer Club" ήταν αυτό που ουσιαστικά εισήγαγε στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας το live clubbing. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία του, το open club υποδέχεται τους clubbers της αθηναϊκής ριβιέρας σε ένα χώρο υψηλών τεχνικών προδιαγραφών, με ιδιαίτερη σύγχρονη αισθητική και έναν μακρύ κατάλογο από προσεγμένες –αλκοολούχες και μη– προτάσεις και premium ποτά.

Akanθus

Προσκεκλημένος του "AKANΘUS" τις Τετάρτες γι’ αυτό το καλοκαίρι θα είναι ο Νικηφόρος Βυθούλκας, που κατηφορίζει στην Παραλιακή για μια σειρά από εκρηκτικές ζωντανές εμφανίσεις μετά την πολύ επιτυχημένη χειμερινή σεζόν στο "Romeo". Το πρόγραμμα τις Πέμπτες θα έχει το R'n'B party "Black Sauce" με αγαπημένες μουσικές του είδους, ενώ οι δύο επόμενες ημέρες της εβδομάδας είναι αφιερωμένες στη mainstream σκηνή με τα πάρτι "Together" και "Loveland", αντίστοιχα.

Akanθus

Τόσο τις Παρασκευές όσο και τα Σάββατα, οι resident DJs αναλαμβάνουν τα decks με την υπόσχεση να κρατήσουν το κέφι ψηλά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Κάθε Κυριακή το "AKANΘUS" θα φιλοξενεί το "For You Party", ένα event για κάθε λάτρη της house και της pop μουσικής. Το σίγουρο πάντως είναι ένα: κάθε βράδυ έχει κάτι νέο που θα καλύψει τα γούστα και των πιο απαιτητικών.

Akanθus

Λεωφ. Ποσειδώνος 91, Ακτή Αλίμου, 2109680800, FB: Akanthus, IG: akanthus_club 

Περισσότερες πληροφορίες

Akanθus

Ακτή πλαζ Αλίμου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Moebius, ένα μιλανέζικο ινστιτούτο

Στη δυναμικά ανερχόμενη μπαρ σκηνή του Μιλάνου, ένα πολυπρόσωπο σποτ τραβά πάνω του τα φώτα και φροντίζει να ξεχωρίσει με το δικό του στυλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
03/07/2024

To βρετανικό δίδυμο Eli & Fur στα decks του "Bolivar"

Το Σάββατο 6 Ιουλίου το Bolivar παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τις διακεκριμένες DJ για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά ηλεκτρονικής μουσικής.

To original Sun:Set Beach Party στο DOT Beach Vibes

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος σε περιμένει στη Βούλα, αυτό το Σάββατο.