"Avra": Το destination bar του καλοκαιριού

Avra bar

Ένας πραγματικός προορισμός για fine drinking με αξέχαστη θέα στη θάλασσα, το "Avra bar" εξιτάρει όλες τις αισθήσεις, προσφέροντας όλα όσα θα μπορούσε να περιμένει κανείς από το cocktail bar ενός κορυφαίου ξενοδοχείου όπως το "Four Seasons Astir Palace" στη Βουλιαγμένη.

Avra bar

Εποχικά κοκτέιλ που ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις, συνδυάζοντας την απόλαυση με τη βιωσιμότητα, από την ερευνητική ομάδα που βρίσκεται πίσω από την εντυπωσιακή μπάρα, fine drinking επιλογές, elevated bar snacks και live DJ sets δημιουργούν ένα περιβάλλον που σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή.

Avra bar

Με την πιο γαλήνια θαλασσινή θέα να περιβάλλει τις δροσερές βεράντες, απολαμβάνουμε signature καλοκαιρινά κοκτέιλ από τη διεθνώς πρωτοπόρα bar manager Manon Kapfer και την ομάδα της, που τιμούν τέσσερα τοπικά υλικά παρέα με ασυναγώνιστα classics, όπως το Martinez ή ένα Mastiha Spritz που ευωδιάζει ελληνικό καλοκαίρι, παρέα με αχνιστά flatbreads με ντομάτα και βασιλικό ή τοπικά ελληνικά τυριά, βιολογικό κοτόπουλο pop corn με σος μουστάρδας και μεσογειακά βότανα, sliders με βουβαλίσιο κρέας Σερρών, μαρμελάδα κρεμμυδιού, BBQ Sauce και παλαιωμένο τυρί, αλλά και αέρινα γλυκά λουκουμαδάκια.

Avra bar

Η high end μητροπολιτική bar culture, στην πιο γοητευτική και classy resort εκδοχή της, υποδέχεται το αθηναϊκό καλοκαίρι όπως του πρέπει! 

"Four Seasons Astir Palace Hotel Athens", Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, 
2108901197, www.fourseasons.com, IG: @avra_athens 

Περισσότερες πληροφορίες

Avra Bar

Ξεν. «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens», Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

To βρετανικό δίδυμο Eli & Fur στα decks του "Bolivar"

Το Σάββατο 6 Ιουλίου το Bolivar παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τις διακεκριμένες DJ για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά ηλεκτρονικής μουσικής.

To original Sun:Set Beach Party στο DOT Beach Vibes

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος σε περιμένει στη Βούλα, αυτό το Σάββατο.

"Steez", το νέο street style bar των Εξαρχείων

Το φρέσκο σημείο στη Θεμιστοκλέους σέβεται τη γειτονιά του, έχει urban χαρακτήρα και περιβαλλοντικές ευαισθησίες, σερβίρει νόστιμα twisted cocktails και αγαπά τις καλές μουσικές.