"Terra Petra": All-day απολαύσεις με θέα

Terra Petra © Λεωνίδας Τούμπανος

Το παλιό λατομείο του Δήμου Πετρούπολης, με την προνομιακή θέα σε ολόκληρη την Αθήνα, φιλοξενεί ένα από τα κλασικά all-day spots της περιοχής. Βιομηχανική αισθητική, πινελιές σύγχρονου σχεδιασμού, δροσερές βεράντες και ένας καταπράσινος κήπος συνθέτουν το τέλειο σκηνικό για εξόδους από νωρίς το πρωί ή για γεύμα και ποτό μετά τη δύση του ηλίου, με φόντο τη φωτισμένη Αθήνα. Ο ενημερωμένος κατάλογος του "Terra Petra" έχει κάτι για κάθε στιγμή της ημέρας: signature αλλά και tailor-made κοκτέιλ, αρωματικά χαρμάνια καφέ και μια μεγάλη γκάμα ροφημάτων.

Terra Petra

Οι bar food επιλογές σιγοντάρουν σε φαντασία τα φροντισμένα ποτά που σερβίρει η μπάρα. Η κουζίνα του εστιατορίου ακολουθεί την ίδια all-day λογική με μια σειρά από δημιουργικές προτάσεις που ξεκινούν από brunch με παρασκευές αβγών και pancakes μέχρι πληθωρικά burgers, όπως το Ηangover με σάλτσα BBQ, καραμελωμένα κρεμμύδια και τηγανητό αβγό και το vegan με row no beef burger, πίτσες, ποικιλίες κρεατικών και ζυμαρικά σαν τα νιόκι με κρέμα παρμεζάνας.

Terra Petra

Όλα τα παραπάνω, συνδυάζονται ιδανικά με τις ετικέτες μπίρας ή κρασιού που διαθέτει το μενού. Τέλος, μην ξεχνάτε πως στο ισόγειο λειτουργεί το μεζεδοπωλείο "Λατομείο", μια ιδανική επιλογή για τις παρεΐστικες εξόδους. Το "Terra Petra" είναι επίσης ο ιδανικός εναλλακτικός χώρος για τη διοργάνωση εταιρικών ή κοινωνικών events.

Ανατολικής Ρωμυλίας 1 (δίπλα στο θέατρο Πέτρας), Πετρούπολη, 2105060694, www.terrapetra.gr, FB: TERRA - PETRA, IG: terrapetra.gr, TikTok: Terra_Petra

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

To βρετανικό δίδυμο Eli & Fur στα decks του "Bolivar"

Το Σάββατο 6 Ιουλίου το Bolivar παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τις διακεκριμένες DJ για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά ηλεκτρονικής μουσικής.

To original Sun:Set Beach Party στο DOT Beach Vibes

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος σε περιμένει στη Βούλα, αυτό το Σάββατο.

"Steez", το νέο street style bar των Εξαρχείων

Το φρέσκο σημείο στη Θεμιστοκλέους σέβεται τη γειτονιά του, έχει urban χαρακτήρα και περιβαλλοντικές ευαισθησίες, σερβίρει νόστιμα twisted cocktails και αγαπά τις καλές μουσικές.