Boris Brejcha: O master της minimal techno επιστρέφει στην Αθήνα

Μαζί του στο «Bolivar Beach Club» οι FCKNG SERIOUS, Ann Clue και Moritz Hofbauer.

Boris Brejcha

Ο διεθνώς αναγνωρισμένος DJ και παραγωγός, Boris Brejcha, θα αναλάβει τα decks του "Bolivar Beach Club", την Παρασκευή 21 Ιουνίου, για μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική και ενέργεια. Πολυτάλαντος, αεικίνητος και αυτοδημιούργητος, ο Boris βρήκε στις ηλεκτρονικές συχνότητες μια νέα γλώσσα επικοινωνίας. Όπως λέει ο ίδιος "προσπαθώ να μετατρέψω τα συναισθήματά μου και τη διάθεσή μου σε ήχο και να αγγίξω τους άλλους με αυτόν".

Ο Boris Brejcha, που συχνά αναφέρεται ως το "μασκοφόρο θαύμα" δεν είναι απλά άλλος ένας DJ, είναι ένα πραγματικό φαινόμενο στον χώρο της χορευτικής μουσικής και έχει συναρπάσει το κοινό παγκοσμίως με το χαρακτηριστικό "high-tech minimal" στυλ του. Έχοντας εμφανιστεί στα πιο διάσημα φεστιβάλ και χώρους του κόσμου, ο Brejcha φέρνει το απαράμιλλο ταλέντο και την ενέργειά του στην εκπληκτική Αθηναϊκή Ριβιέρα. Μαζί του τα μεγάλα ταλέντα της δισκογραφικής του, FCKNG SERIOUS, Ann Clue και Moritz Hofbauer (LIVE).

Το "Bolivar Beach Club", γνωστό για τη ζωντανή νυχτερινή του ζωή και την εκπληκτική παραθαλάσσια τοποθεσία του, είναι το τέλειο σκηνικό για αυτό το εξαιρετικό γεγονός. Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν μια βραδιά γεμάτη ρυθμό, μαγευτικές εικόνες και μια ατμόσφαιρα που μόνο το μοναδικό στο είδος του beach club ξέρει να προσφέρει. 

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Bolivar Beach Bar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Όσα έγιναν στο εντυπωσιακό πάρτι για το λανσάρισμα της ultra premium βότκας GREY GOOSE Altius

Η πιο πρόσφατη προσθήκη στο portfolio της Bacardi Limited έδωσε την τέλεια αφορμή για ένα αξέχαστο πάρτι στο "Island".

'Black Duck Garden': Στον κήπο με τα cocktails της Μαίρης

Η Μαίρη Ταλαιπώρου φρεσκάρει αισθητά τα όσα σερβίρει το μπαρ του "Black Duck" και δίνει έξτρα αφορμές για να επισκεφθούμε έναν από τους πιο περιποιημένους κήπους της Αθήνας.

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος μάς δίνει ραντεβού στο "Deos Athens"

Ο πολυβραβευμένος DJ με την διεθνή φήμη δίνει το δικό του μοναδικό στίγμα με αφορμή το νέο φεγγάρι.

O Guillaume de Kadebostany έρχεται στο "Bolivar"

Support acts από τους (A-Z) Dj Spector, Roni Iron, Steph b2b AVA.

Στο 'Nastro', το νέο aperitivo bar του κέντρου

Στον παρθένο πεζόδρομο της Πολυκλείτου, ένα καινούριο σποτ κάνει ξεκάθαρο και νόστιμο focus στην ιεροτελεστία του aperitivo.