Δύο από τα Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου αναλαμβάνουν το "Avra" στο Great Sunday Club

Το "Alquímico" από την Καρταχένα και το "The Bar Ιn Front Οf Τhe Bar" από την Αθήνα θα αναδείξουν καινοτόμα ποτά φτιαγμένα με προϊόντα από τον κήπο του "Avra".

Alquímico

Σε μια συνάντηση φτιαγμένη στον παράδεισο της βιώσιμης μιξολογίας, το Great Sunday Club του "Avra" καλωσορίζει το "Alquímico" από την Καρταχένα και το "The Bar Ιn Front Οf Τhe Bar" από την Αθήνα στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, την Κυριακή 26 Μαΐου. Από τις 6.30 μ.μ. έως τις 11 μ.μ., δύο από τα Καλύτερα 50 Μπαρ του Κόσμου και πρωταθλητές της Γης θα αναδείξουν καινοτόμα ποτά φτιαγμένα με προϊόντα από τον κήπο του "Avra". Η εκδήλωση σηματοδοτεί επίσης την έναρξη του δεύτερου έτους του ετήσιου Seasonal-Original-Sustainable Cocktail Menu του "Avra", παρουσιάζοντας τέσσερα τοπικά συστατικά μέσω των διάφορων εποχιακών τους καταστάσεων. 

Ένα εμπνευσμένο πικνίκ στον κήπο

Το Σάββατο 25 Μαΐου στις 2 μ.μ., οι δημιουργοί των μπαρ και οι συνεργάτες τους θα φιλοξενήσουν ένα πικνίκ στους κήπους του "Avra". Ανοιχτό σε μέλη της βιομηχανίας των μπαρ καθώς και σε "ανήσυχους" επισκέπτες, είναι μια ευκαιρία για να μοιραστούν και να ανακαλύψουν καινοτόμες, μελλοντικές ιδέες. 

"Στο Avra, η σύνδεση με ανθρώπους που βρίσκονται στον ίδιο δρόμο βιωσιμότητας με εμάς είναι βασική αξία", σχολιάζει η Bar Manager του Avra, Manon Kapfer. "Αφορά την ανταλλαγή ιστοριών καινοτομίας και δημιουργίας και το να κάνουμε βήματα μπροστά μαζί. Θέλουμε να δείξουμε πως είναι εφικτό να αλλάξουμε τη βιομηχανία των μπαρ με διασκεδαστικό, δημιουργικό και φιλικό προς τον πλανήτη τρόπο".

Alquímico

"Alquímico", Καρταχένα - Jean Trinh, Miguel Mora και Paola Oviedo 

Στην 9η θέση των Καλύτερων 50 Μπαρ του Κόσμου και νικητής του Ketel One Sustainable Bar Award 2020, το "Alquímico" αξιοποιεί τη ζωντανή ενέργεια της Καρταχένα σε τρεις ορόφους μιας μετατρεπόμενης έπαυλης. Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ο ιδιοκτήτης Jean Trinh προσκάλεσε το προσωπικό του και τις οικογένειές τους να δημιουργήσουν μια οραματική νέα φάρμα: καλλιεργώντας συστατικά, ζώντας κοινοτικά, υποστηρίζοντας την τοπική κοινότητα και καθιερώνοντας μια ουσία αλληλεγγύης που μπορείτε να γευτείτε σε κάθε δημιουργικό ποτό του "Alquímico". 

Οι cocktail επιλογές από το "Alquímico" έχουν ως βάση το O/Purist και το Mataroa Gin. 

Alquímico

"The Bar Ιn Front Οf Τhe Bar", Αθήνα - Αλέξανδρος Τσελεπής, Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος και Συμεών Παπανικολάου 

Το "The Bar Ιn Front Οf Τhe Bar" (Νούμερο 98 στα Καλύτερα Μπαρ του Κόσμου) είναι ένα τολμηρό και ιδιόμορφο cocktail street bar στο κέντρο της Αθήνας που διευθύνουν οι φίλοι Αλέξανδρος Τσελεπής και Κωνσταντίνος Θεοδωρακόπουλος. Οι πινακίδες και το design που τραβούν την προσοχή των επισκεπτών είναι τόσο φρέσκα όσο το καθημερινό μενού του μπαρ που αλλάζει −μια μικρή επιλογή από αντισυμβατικά και πρωτότυπα ποτά που παρασκευάζονται ακολουθώντας τη zero-waste φιλοσοφία. Δημιουργικοί και γενναιόδωροι, οι φίλοι δημοσιεύουν τις συνταγές τους στο Instagram του μπαρ για να ενθαρρύνουν τους πειραματισμούς στο σπίτι. 

Οι cocktail επιλογές από το "The Bar Ιn Front Οf Τhe Bar" έχουν ως βάση το Boatyard Gin & Vodka. 

Avra

"Avra", Αθήνα - Manon Kapfer

Η οικοδέσποινα των συντρόφων της στη βιωσιμότητα είναι η Bar Manager του "Avra" και λάτρης της φύσης, Manon Kapfer. Στο Avra, η Manon και η ομάδα της δημιουργούν σύγχρονη αλχημεία από το εργαστήριο μιξολογίας τους στον χώρο. Το Seasonal-Original-Sustainable Cocktail Menu του "Avra" για το 2024 εξερευνά το μέλι, το λεμόνι, το μήλο και την ελιά. 

Οι cocktail επιλογές από το "Avra" έχουν ως βάση το O/Purist. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Μπορεί ένα μπαρ να έχει αστέρι Michelin;

Spoiler: Ναι, και το μιλανέζικο Moebius είναι μια τέτοια περίπτωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/11/2024

Κορυφαίοι καλλιτέχνες από τη διεθνή ηλεκτρονική σκηνή στο "Bótoxe Athens"

Οι λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν sets και συνεργασίες από Second Story, Deerisland και Bun Xapa.

Πώς πετυχαίνουμε (και απολαμβάνουμε) το τέλειο Aperol Spritz;

Μία κουβέντα με τον Campari Academy Coordinator, Κωνσταντίνο Τσάτσο, σχετικά με το πορτοκαλί ποτό που κατακτά τον κόσμο της απόλαυσης.

Στο Proveleggios θα πας και για να πιεις

Η bar manager του Nolanverse, Πόπη Σεβαστού, κρατά σε σταθερή φόρμα την μπάρα του δημοφιλούς σποτ στον Κεραμεικό, δίνοντας έξτρα αφορμές επίσκεψης.

Οι "Two Schmucks" από την Βαρκελώνη είναι οι 'Cocktail Curators' της εβδομάδας στο "Bungalow 7"

Το σημαντικό καταλανικό σποτ καταλαμβάνει την μπάρα του δημοφιλούς bar restaurant της Αθηναϊκής Ριβιέρας, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.

Φυσικά και πίνουμε Aperol Spritz. Αλλά τι τρώμε με αυτό;

Ένας οδηγός μεγιστοποίησης της απόλαυσης για το πιο δημοφιλές απεριτίβο της εποχής μας, μαζί με φαγητό.

The Great Tuesday Club: "Avra" και "Noel" στήνουν το απόλυτο guest της Athens Bar Week

Τρεις ήπειροι, επτά bartenders της Four Seasons και μία μοναδική βραδιά.