'Di Lien': To νέο μπαρ στη Στουρνάρη

Ακόμη μία ενδιαφέρουσα ολοήμερη πρόταση, στα χαμηλά των Εξαρχείων.

'Di Lien', νέο μπαρ στη Στουρνάρη © Λεωνίδας Τούμπανος

"Είμαι ο Δειλιέν είμαι δειλός/ σας τραγουδάω επειδή είμαι τραυλός/ μονάχα όταν τραγουδάω δεν τραυλίζω/ όταν δεν έχω τι να πω όλο σφυρίζω" τραγουδά μεταξύ άλλων ο Παύλος Παυλίδης (ήδη από την εποχή της συνεργασίας του με τους B-Movies) και από εκεί ακριβώς εμπνέονται οι άνθρωποι του νέο σποτ που έρχεται να προστεθεί στην εξαρχιώτικη χάρτα των μπαρ - ή πιο ορθά, των all day bars της περιοχής. Ο Δειλιέν έγινε 'Di Lien' και πιάνει εδώ και λίγες ημέρες πόστο στη σκιά του Πολυτεχνείου και στον αριθμό 43 της οδού Στουρνάρη. 

'Di Lien', νέο μπαρ στη Στουρνάρη 11
© Λεωνίδας Τούμπανος

'Di Lien', νέο μπαρ στη Στουρνάρη 2
© Λεωνίδας Τούμπανος

'Di Lien', νέο μπαρ στη Στουρνάρη 6
© Λεωνίδας Τούμπανος

Απροσποίητα cool χώρος με άνετη μπάρα εντός, συν ένα παραθυράκι που τραβά το βλέμμα και συνδέει με το πάσο και την κουζίνα, τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο, μοντέρνα vibes, χαλαρή ατμόσφαιρα και mix n' match κοινό φτιάχνουν το παζλ της φάσης εδώ και συμπληρώνονται από καλές μουσικές (από afro και ηλεκτρονική μέχρι house και μερικά πιο mainstream, διασκευασμένα ωστόσο, ακούσματα).

'Di Lien', νέο μπαρ στη Στουρνάρη 3
© Λεωνίδας Τούμπανος

'Di Lien', νέο μπαρ στη Στουρνάρη 5
© Λεωνίδας Τούμπανος

Απλά και κλασικά cocktails καλύπτουν τις βασικές κατηγορίες των drinkers, με το Negroni εδώ να συστήνεται ανεπιφύλακτα. Γενικά, έχε κατά νου πως θα συναντήσεις μία μικρή αλλά περιεκτική κάβα. Στο οινικό πεδίο υπάρχει αδυναμία στον ελληνικό αμπελώνα, με προσεκτικά διαλεγμένες προτάσεις ενώ από την κάνουλα του μπαρ τρέχει Argos Star Lager - στην περίπτωση του ζύθουθα βρεις ακόμη Jasmine IPA, Άλη Weiss, Corfu Pilsner & Free, καθώς και Ψυχή του Πάρτυ.

'Di Lien', νέο μπαρ στη Στουρνάρη 4
© Λεωνίδας Τούμπανος

'Di Lien', νέο μπαρ στη Στουρνάρη 9
© Λεωνίδας Τούμπανος

'Di Lien', νέο μπαρ στη Στουρνάρη 10
© Λεωνίδας Τούμπανος

Στο πεδίο του φαγητού, αρτιζάνικα flatbreads, χειροποίητες παπαρδέλες, μοσχαρίσια ταλιάτα σε δύο εκδοχές και μερικές ακόμη καλοφτιαγμένες προτάσεις μεριμνούν για το ευ τρώγειν, πριν, μετά και παράλληλα με το ευ πίνειν.

Στα plus βάζεις την αρκετά καλή τιμολογιακή πολιτική και το εξαιρετικά ευγενικό σέρβις.


Info

Στουρνάρη 43, Εξάρχεια
Τηλ. 210 3803968

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Μπορεί ένα μπαρ να έχει αστέρι Michelin;

Spoiler: Ναι, και το μιλανέζικο Moebius είναι μια τέτοια περίπτωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/11/2024

Κορυφαίοι καλλιτέχνες από τη διεθνή ηλεκτρονική σκηνή στο "Bótoxe Athens"

Οι λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν sets και συνεργασίες από Second Story, Deerisland και Bun Xapa.

Πώς πετυχαίνουμε (και απολαμβάνουμε) το τέλειο Aperol Spritz;

Μία κουβέντα με τον Campari Academy Coordinator, Κωνσταντίνο Τσάτσο, σχετικά με το πορτοκαλί ποτό που κατακτά τον κόσμο της απόλαυσης.

Στο Proveleggios θα πας και για να πιεις

Η bar manager του Nolanverse, Πόπη Σεβαστού, κρατά σε σταθερή φόρμα την μπάρα του δημοφιλούς σποτ στον Κεραμεικό, δίνοντας έξτρα αφορμές επίσκεψης.

Οι "Two Schmucks" από την Βαρκελώνη είναι οι 'Cocktail Curators' της εβδομάδας στο "Bungalow 7"

Το σημαντικό καταλανικό σποτ καταλαμβάνει την μπάρα του δημοφιλούς bar restaurant της Αθηναϊκής Ριβιέρας, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.

Φυσικά και πίνουμε Aperol Spritz. Αλλά τι τρώμε με αυτό;

Ένας οδηγός μεγιστοποίησης της απόλαυσης για το πιο δημοφιλές απεριτίβο της εποχής μας, μαζί με φαγητό.

The Great Tuesday Club: "Avra" και "Noel" στήνουν το απόλυτο guest της Athens Bar Week

Τρεις ήπειροι, επτά bartenders της Four Seasons και μία μοναδική βραδιά.