To Athens Cocktail Festival & Week είναι και πάλι εδώ

Η μεγάλη φιέστα του cocktail επιστρέφει για τρίτη συνεχή χρονιά, για να μας υπενθυμίσει πόσο πολύ το κοινό της Αθήνας αγαπά το να βγαίνει στα μπαρ, να πίνει νόστιμα ποτά και να συμμετέχει σε φεστιβάλ.

Athens Cocktail Festival & Week 2024

Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε πως το Athens Cocktail Festival & Week, παρότι μετρά μόλις 3 χρόνια ζωής, έχει καθιερωθεί ως το μεγαλύτερο cocktail event της πόλης. Φέτος, επιστρέφει αισθητά ανανεωμένο, δίνοντας ραντεβού με τους spirits aficionados σε διαφορετικές περιστάσεις εντός των αθηναϊκών τειχών.

Η αυλαία ανοίγει σε μία από τις πιο vibrant γειτονιές της Αθήνας, στην Κυψέλη και την εξαιρετικά δημοφιλή εσχάτως Δημοτική Αγορά (Φωκίωνος Νέγρη 42). Εκεί, την 1η Ιουνίου, θα λάβει χώρα το Athens Cocktail Week Opening Party, με περίπου 20 μπαρ να σερβίρουν περισσότερα από 40 διαφορετικά cocktails και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Best Radio 92.6 να ντύνουν μουσικά τη βραδιά (από τις 17.00) - η οποία αξίζει να σημειωθεί πως πραγματοποιείται στα πλαίσια του This is Athens City Festival, με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων.

ATHENS COCKTAIL FESTIVAL & WEEK

Μάρτιος στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

ΜΠΑΡ ΧΟΠΙΝΓΚ ΚΑΙ ΓΚΕΣΤ ΣΤΟ ATHENS COCKTAIL FESTIVAL & WEEK
@the_clumsies

Λίγο πριν από αυτό και συγκεκριμένα από τις 25 Μαΐου, ξεκινά το Athens Cocktail Week: Μέχρι και τις 6 Ιουνίου και στο πλαίσιο αυτό, δεκάδες αθηναϊκά μπαρ θα σερβίρουν ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού, σχεδιασμένο για το συγκεκριμένο διάστημα με cocktails στην προνομιακή τιμή των €9.

Διαβάστε Επίσης

Η κορύφωση θα συμβεί για ένα διήμερο, στις 7 και 8 Ιουνίου, στο γνώριμο και καθιερωμένο σημείο συνάντησης του Φάρου, στο Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (Λ. Ανδρέα Συγγρού 364). Σε μία από τις ομορφότερες και πιο άνετες βεράντες της πόλης, με καταπληκτική 360° πανοραμική θέα σε όλα τα ατού της, θα στηθούν πάνω από 30 μπαρ και θα σερβίρουν περισσότερα από 60 cocktails.

ATHENS COCKTAIL FESTIVAL & WEEK 2

Athens Cocktail Festival & Week 2023 1

Μαζί με αυτά, happenings, photo booth, cocktail making stations και μπόλικες άλλες εκπλήξεις θα ενισχύσουν την εμπειρία, όπως επίσης και ένα εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα στο background. Ό,τι χρειάζεσαι δηλαδή, μαζί με ένα καλοφτιαγμένο ποτό στο ποτήρι σου.


Info

Athens Cocktail Week Opening Party 1 Ιουνίου – Δημοτική Αγορά Κυψέλης - Είσοδος στο Opening Party €15 με 2 cocktails (Προπώληση).

Athens Cocktail Festival, 7 & 8 Ιουνίου - Φάρος, ΚΠΙΣΝ - Μονοήμερη είσοδος €22 με 3 cocktails (Προπώληση), €25 στο ταμείο.

Προπώληση μέσω more.com.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.