Άγιες νύχτες στον "Άγιο" του Κολωνακίου

Το διαχρονικό μπαρ συνεχίζει να προσφέρει αμαρτωλώς διασκεδαστικά βράδια και αυτές τις γιορτές.

Το μπαρ Άγιος © Λεωνίδας Τούμπανος

Στη γωνία της Διδότου με την Ιπποκράτους, εδώ και 7 χρόνια και μέχρι τις μικρές ώρες, ένας "Άγιος" είναι εκείνος που προσέχει κάθε φυλή της νύχτας. Βλέπεις, το πρωτότυπα διακοσμημένο κλασικό μπαρ που στεγάζεται σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα παλιά νεοκλασικά στο κέντρο της πόλης αποτελεί μία διαχρονική -πια- σταθερά για όλους εκείνους που θέλουν να προβούν σε οποιουδήποτε είδους εξομολόγησης σε γνωστούς και αγνώστους, συντροφιά με προσεγμένα ποτά. 

Μπαρ Άγιος 8
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ακριβώς στο ίδιο μοτίβο συνεχίζει ο "Άγιος" αυτές τις άγιες ημέρες, φιλοδοξώντας να βάλει το δικό του λιθαράκι σε όλα εκείνα που δημιουργούν ξεχωριστές εμπειρίες κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Μπαρ Άγιος 1
© Λεωνίδας Τούμπανος

Μπαρ Άγιος 6
© Λεωνίδας Τούμπανος

Ανακινεί όμως και πάθη, ειδικά με τις μουσικές του, που είναι από τα πιο βαριά χαρτιά εδώ. Παλιά ελληνικά -λαϊκά αλλά όχι μόνο τέτοια- από τις δεκαετίες του '50 και του '60 μέχρι και εκείνη του 1990 φτιάχνουν το ηχητικό χαλί.

Μπαρ Άγιος 2
© Λεωνίδας Τούμπανος

Φωνές καλλιτεχνών όπως ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Στράτος Διονυσίου, η Μαρινέλλα, η Βίκυ Μοσχολιού, ο Στέλιος Καζαντζίδης, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας (και προφανώς, πλήθος άλλων) επιδίδονται σε μία μελίρρυτη σκυταλοδρομία, που τους οδηγεί τελικά όλους να γίνονται μία παρέα. 

Μπαρ Άγιος 7
© Λεωνίδας Τούμπανος

Και ο "Άγιος" κάνει πάλι το θαύμα του: Άπαντες χορεύουν και διασκεδάζουν αυθεντικά. Αυτός δεν είναι άλλωστε και ο σκοπός των μπαρ;

Περισσότερες πληροφορίες

Άγιος

Διδότου 33 & Ιπποκράτους, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.