"Ντισκομπάλα": Γιορτές σε ρυθμούς χορευτικούς

Ντισκομπάλα © Γιώργος Βουρσούκης

Υπάρχουν κάποιοι πολύ συγκεκριμένοι λόγοι που καθιστούν τα 70s, τα 80s και τα 90s τόσο αγαπητά, είτε μιλάμε για εκείνους που τα έζησαν και τα αντιμετωπίζουν άκρως νοσταλγικά, είτε για τους νεότερους που επιθυμούν να τα γνωρίσουν χορεύοντας. Η "Ντισκομπάλα" ανοίγει την αγκαλιά της και για τις δύο γενιές και μας υποδέχεται όλους στην οδό Δελφών. Το αστραφτερό disco bar μπλεντάρει τα vibes της old school ντισκοτέκ με εκείνα των μπαρ του σήμερα, σε ένα κοκτέιλ γεμάτο αγνή, ανόθευτη διασκέδαση. Στον πολύχρωμο και ποπ χώρο της, τα φώτα είναι πιο λαμπερά αυτές τις γιορτές, για να διασκεδάσει ο καθένας με την ψυχή του και να δημιουργήσει εμπειρίες που θα θυμάται για καιρό.

Ντισκομπάλα
© Γιώργος Βουρσούκης

Δελφών 4, Κολωνάκι, 2103637752, Ντισκομπάλα, @discompala

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.