Το release party του "Suite no.2023" έρχεται στο "Athénée"

O Αλέξανδρος Χριστόπουλος παρουσιάζει τη νέα του συλλογή σε ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης.

Αλέξανδρος Χριστόπουλος

To επίσημο CD Release Party της νέας μουσικής συλλογής του Αλέξανδρου Χριστόπουλου με τίτλο, "Suite no.2023", θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ στο "Athénée", ένα από τα πιο εμβληματικά σημεία της πόλης.Η νέα συλλογή - soundtrack του Αλέξανδρου Χριστόπουλου "Suite no.2023" επηρεασμένη από τα πιο hip/design hotels στον κόσμο, όπως είναι τα ξενοδοχεία Andaz-Lisbon, Bulgari-Rome, Le Montrachet-Burgundy, Fasano-Trancoso, Janu-Tokyo, Maison Delano-Paris, Mondrian-Singapore, One Hundred-Shoreditch, Soho House-Bangok και The Fifth Avenue-New York.

SUITE no.2023

Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος, εμπνευσμένος από το hoteling παρουσιάζει φέτος ένα compilation με με downtempo, nusoul, indie, electronica, organic και deephouse επιλογές από Me, Adam Port, Adriatique, Agoria, Black Coffee, Bryan Ferry, DSF, EBTG, Kinobe, Manoo, Miles Davis, Mind Against, Moderat, Moojo, NU, Radio Slave, Royksopp, RY X, St Germain και Whomadewho, μεταξύ άλλων.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Athénée

Πανεπιστημίου & Βουκουρεστίου, Σύνταγμα
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.