Από την μία, το "Delta": Tο δημοφιλές εστιατόριο στο ΚΠΙΣΝ που σηματοδότησε μια νέα εποχή στο ελληνικό fine dining, φιλοδοξώντας να προσελκύσει γκουρμέ απ’ όλη την υφήλιο (κάτι που ήδη πραγματοποιεί). Από την άλλη το "Line Athens": Ένα από τα καλύτερα μπαρ του πλανήτη (Νο.31 της λίστας των The World’s 50 Best Bars 2022) και ένα θαρραλέο project των Βασίλη Κυρίτση, Νίκου Μπάκουλη και Δημήτρη Νταφόπουλου.
Οι δύο υπερδυνάμεις της αθηναϊκής εστίασης ενώνουν τις δυνάμεις τους, καθώς η ομάδα του "Line Athens" αναλαμβάνει το πεδίο του μπαρ στο βραβευμένο με Χρυσό Σκούφο και 2 αστέρια Michelin "Delta".
Το cocktail menu του "Line Athens" είναι εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία του μενού του "Delta" και θα κινηθεί σε τρεις πυλώνες: Seasonal (εμπνευσμένα cocktails με εποχική πρώτη ύλη), Waste (cocktails με επαναχρησιμοποιούμενα υλικά που περισσεύουν από την παραγωγή του food menu) και Pairing (cocktails με κοινό υλικό που ταιριάζουν γευστικά με το food menu).
Το μενού του εστιατορίου Delta περιλαμβάνει 12 πιάτα που έχει δημιουργήσει ο χαρισματικός Γιώργος Παπαζαχαρίας και επιμελείται ο ταλαντούχος Θάνος Φέσκος, με την ομάδα του. 12 στάδια, κάθε ένα από τα οποία βιώνεται ταυτόχρονα ως δημιουργική, φιλοσοφική και γαστρονομική εμπειρία. Η φιλοσοφία του Zero Waste εντείνεται καθώς η συνεργασία αυτή αφήνει ένα θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία και το περιβάλλον, με δεδομένο ότι οι πρώτες ύλες χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία των πιάτων και τα υπολείμματα των υλικών αξιοποιούνται στη σύνθεση των cocktails.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.