Το "Bolivar Beach Bar" είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός

Το εξωτικό all-day στέκι της αθηναϊκής Ριβιέρας, που φέτος κλείνει τα 19, έχει κάθε λόγο να κατέχει σταθερά περίοπτη θέση στη λίστα με τους κορυφαίους θερινούς προορισμούς μας.

Bolivar

Το εξωτικό all-day στέκι της αθηναϊκής Ριβιέρας, που φέτος κλείνει τα 19, έχει κάθε λόγο να κατέχει σταθερά περίοπτη θέση στη λίστα με τους κορυφαίους θερινούς προορισμούς μας.

Υπάρχουν σημεία που ξεκάθαρα ορίζουν το καλοκαίρι και η αθηναϊκή Ριβιέρα είναι ένα απ’ αυτά. Ο ακαταμάχητος συνδυασμός παραλία-ραστώνη- γαστρονομία την καθιστούν σημείο αναφοράς της πόλης, το οποίο φυσικά τους θερινούς μήνες παίρνει τα πάνω του με party vibes να δίνουν ηχηρά τον τόνο δίπλα στο κύμα. Το "Bolivar Beach Bar", στην παραλία Costa del Sol του Αλίμου, είναι από τα καλοκαιρινά spots που φιγουράρει σε περίοπτη θέση στην καλοκαιρινή ατζέντα μας για κάθε ώρα της μέρας αφού φροντίζει κάθε χρόνο, αλλά και κατά τη διάρκεια της σεζόν, να φρεσκάρει τις προτάσεις του προσαρμόζοντάς τες στις ανάγκες των beach και club hoppers που μόλις φτάσουν εδώ δύσκολα επιλέγουν επόμενη στάση.

Bolivar

Εδώ δίνουμε ραντεβού για τις πρωινές μας βουτιές αλλά και τα πρώτα σνακ της μέρας, πρωινό και brunch, απολαμβάνοντας μαζί με τον παγωμένο χυμό ή καφέ μας μια περιποιημένη φρουτάλια με baby πατάτες, ντοματίνια και γραβιέρα ή ένα χορταστικό "ελληνικό" σάντουιτς με μανούρι, σαλάμι Λευκάδας, λιαστή ντομάτα και ανάλαφρη κρέμα τυριού αρωματισμένη με λεμόνι και θυμάρι. Χαλαρώνοντας κάτω από τη σκιά στις ξαπλώστρες της οργανωμένης παραλίας το μάτι χορταίνει με τη θέα του εξωτικού σκηνικού, τα τυρκουάζ νερά και την ολόλευκη σαγρέ άμμο με το κύμα να σκάει δίπλα σου ολημερίς ενώ οι λάτρεις των water sports θα χαρείτε τη θάλασσα και τον ήλιο καλπάζοντας στο κύμα με κανό ή θαλάσσια ποδήλατα.

Bolivar

Από το μεσημέρι θα κάνετε ένα πέρασμα από το εστιατόριο για να δοκιμάσετε τις γεύσεις του μενού που επιμελείται ο σεφ Άρις Τζαλάλ, με burgers όπως το διπλό "hangover" με μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια, ντομάτα και σάλτσα κρεόλ και το black angus burger, με μαγιονέζα τρούφας και τραγανές baby πατάτες, πίτσες κλασικές αλλά και πιο πληθωρικές όπως η BBQ με κοτόπουλο, κρεμμύδι, πιπεριές και μπέικον και ενδιαφέρουσες προτάσεις ζυμαρικών. Η "μπριζόλα" κιτρινόπτερου τόνου με φάβα, σπαράγγια και ντοματίνια κονφί, το ψητό χταπόδι με λαδολέμονο και οι ψητές γαρίδες είναι ταμάμ για τους λάτρεις της ψαροφαγίας ενώ για δυνατούς παίχτες, η χυμώδης T-bone με baby πατάτες δίνει ρέστα! Από επιδόρπια, προτιμήστε το "ταξίδι στην παράδοση" με ποικιλία από σιροπιαστά που σερβίρουν με παγωτό καϊμάκι.

Bolivar

Το "Bolivar Beach Bar", όμως, δεν κοιμάται ποτέ και όσο βραδιάζει μεταμορφώνεται στον απόλυτο πόλο έλξης για τους clubbers της Αττικής. Κάθε σαββατοκύριακο, μερικά από τα πιο hot ονόματα της διεθνούς dance σκηνής καταλαμβάνουν τα decks, με την υπόσχεση να ξεσηκώσουν τα πλήθη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Bolivar

Λεωφ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ηλίου, Άλιμος, 2109231018, bolivar.gr

Περισσότερες πληροφορίες

Bolivar Beach Bar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Μπορεί ένα μπαρ να έχει αστέρι Michelin;

Spoiler: Ναι, και το μιλανέζικο Moebius είναι μια τέτοια περίπτωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/11/2024

Κορυφαίοι καλλιτέχνες από τη διεθνή ηλεκτρονική σκηνή στο "Bótoxe Athens"

Οι λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν sets και συνεργασίες από Second Story, Deerisland και Bun Xapa.

Πώς πετυχαίνουμε (και απολαμβάνουμε) το τέλειο Aperol Spritz;

Μία κουβέντα με τον Campari Academy Coordinator, Κωνσταντίνο Τσάτσο, σχετικά με το πορτοκαλί ποτό που κατακτά τον κόσμο της απόλαυσης.

Στο Proveleggios θα πας και για να πιεις

Η bar manager του Nolanverse, Πόπη Σεβαστού, κρατά σε σταθερή φόρμα την μπάρα του δημοφιλούς σποτ στον Κεραμεικό, δίνοντας έξτρα αφορμές επίσκεψης.

Οι "Two Schmucks" από την Βαρκελώνη είναι οι 'Cocktail Curators' της εβδομάδας στο "Bungalow 7"

Το σημαντικό καταλανικό σποτ καταλαμβάνει την μπάρα του δημοφιλούς bar restaurant της Αθηναϊκής Ριβιέρας, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.

Φυσικά και πίνουμε Aperol Spritz. Αλλά τι τρώμε με αυτό;

Ένας οδηγός μεγιστοποίησης της απόλαυσης για το πιο δημοφιλές απεριτίβο της εποχής μας, μαζί με φαγητό.

The Great Tuesday Club: "Avra" και "Noel" στήνουν το απόλυτο guest της Athens Bar Week

Τρεις ήπειροι, επτά bartenders της Four Seasons και μία μοναδική βραδιά.