"Delicatessen", το φετινό σόου στο "Lío Mykonos"

Οι ερμηνείες και τα νούμερα από καλλιτέχνες με διεθνή καριέρα – τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες, συνδυάζονται με το a la carte μενού του ταλαντούχου σεφ Άλκη Βαρδαραμάτου, που δίνει έμφαση στις μεσογειακές γεύσεις.

Lío Mykonos

Το "Lío", το εμβληματικό brand του "Pacha Group", είναι ο λαμπερός χώρος στο κέντρο της Μυκόνου που προσφέρει την παγκοσμίου φήμης cabaret dining εμπειρία διασκέδασης. Οι ερμηνείες και τα νούμερα από καλλιτέχνες με διεθνή καριέρα – τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες, συνδυάζονται με το a la carte μενού του ταλαντούχου σεφ Άλκη Βαρδαραμάτου, που δίνει έμφαση στις μεσογειακές γεύσεις.

Lío Mykonos

Ανοικτό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το θέμα του φετινού σόου είναι "Delicatessen". Το "Delicatessen" προκαλεί όλους να αφεθούν στις απολαύσεις που προσφέρει, παρακινώντας τους να χορέψουν και να διασκεδάσουν μαζί με τους καλλιτέχνες και το προσωπικό που είναι σε συνεχή αλληλεπίδραση όλο το βράδυ.

Lío Mykonos

Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο τα πάρτι στο "Lio" κρατούν έντονο τον ρυθμό και μετά το τέλος του show. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο τα decks αναλαμβάνουν το Konflikt London, οι Horse Meat Disco και o Nicolas Sasson με το Bâzâr by Sasson αντίστοιχα.

Lío Mykonos

Μετά το "Lío Ibiza", που αποτελεί σύμβολο της νυκτερινής ζωής της Ίμπιζα και το "Lío Mykono"s, ο όμιλος ακολουθώντας το σχέδιο επέκτασής του, λειτούργησε τον χειμώνα το "Lío" στο Λονδίνο στο χώρο του εμβληματικού nightclub "Café de Paris", και ανακοίνωσε το opening του "Lío Palma de Mallorca" μέσα στο φετινό καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.