Η εξέλιξη είναι μια μορφή τέχνης και ένα νέο κεφάλαιο εγκαινιάστηκε στο "Four Seasons Astir Palace Hotel Athens", με το ανανεωμένο "Avra Bar", στο οποίο το στυλ μπλέκεται άψογα με την πραγματική αισθητηριακή εμπειρία. Αποτελεί την τελευταία προσθήκη στην αθηναϊκή νυχτερινή ζωή με θέα στη θάλασσα, εποχιακά κοκτέιλ, fine drinking, ανεβασμένα bar snacks και live με guest DJs κάθε Παρασκευή.
Το "Avra" ενεργοποιεί όλες τις αισθήσεις. To ιδιαίτερο concept του fine drinking διασφαλίζει την άριστη ποιότητα. Τα ποτά συμπληρώνει ένα εκλεκτό μενού με ανεβασμένα bar snacks σερβιρισμένα στη λογική του sharing-style, στο οποίο αναδεικνύεται η αγνότητα των ντόπιων ελληνικών προϊόντων. Στα highlights του μενού περιλαμβάνονται το Μini Souvlaki, το Popcorn Chicken, το Tuna Tartare με αβοκάντο Κρήτης, καθώς και γλυκά μπενιέ, τα οποία συνδυάζονται με τα εποχιακά cocktails του "Αvra".
Πίσω από κάθε δημιουργικό ποτό του "Avra" βρίσκεται μια αφοσιωμένη και καταρτισμένη ομάδα bartenders, οι οποίοι μοιράζονται το ίδιο πάθος. Οδηγούμενοι από το όραμα της Bar Manager Manon Kapfer, οι σύγχρονοι αλχημιστές, μετρούν χρόνια εμπειρίας και μια γκάμα πτυχίων από το "Culinary Art", το "Bar Termini" του διάσημου Tony Conigliaro, μέχρι και το "The Zetter" Townhouse του Λονδίνου.