Οι Mind Against σφυρίζουν την έναρξη του dance καλοκαιριού

Στην πρεμιέρα του πολυσυλλεκτικού, θερινού line up του, το «Bolivar Beach Club» υποδέχεται το ηλεκτρονικό ντουέτο των Mind Against.

Mind Against

Η παραθαλάσσια τοποθεσία και το tropical σκηνικό, σε συνδυασμό με έναν ενημερωμένο καλλιτεχνικό προγραμματισμό καθιστούν το "Bolivar" hot spot για τους clubbers και τους μουσικόφιλους της Αττικής, με την αφρόκρεμα της dance σκηνής να δίνει το ρυθμό και αυτό το καλοκαίρι. Στην πρεμιέρα του πολυσυλλεκτικού, θερινού line up του, το "Bolivar Beach Club" υποδέχεται το ηλεκτρονικό ντουέτο των Mind Against, διάσημο για τα μυσταγωγικά sets του. Με καταγωγή από την Ιταλία και έδρα το Βερολίνο, τα αδέρφια Alessandro και Federico Fognini έρχονται στην Αθήνα, το Σάββατο 6 Μαΐου, για το μεγάλο opening της σεζόν. 

Bolivar

Συνδυάζοντας στοιχεία από τα ευρύτερα πεδία της IDM, της house και της techno, με καθοριστικές δόσεις ψυχεδέλειας, το περιζήτητο ντούο DJ/παραγωγών δημιουργεί έντονα συναισθήματα μέσα από μια ποικιλία ατμοσφαιρικών synths και κρουστών που θα σε παρασύρουν μοιραία στο dancefloor. Η δισκογραφία τους περιλαμβάνει κυκλοφορίες με την ετικέτα της θρυλικής Afterlife (των Tale Of Us), της Life and Death και της Scuba’s Hotflush. Μετρούν, επίσης, συνεργασίες με μεγάλα ονόματα, όπως οι Locked Groove και Aether. Η βραδιά θα ξεκινήσει από νωρίς με επιλογές από τους residents Steph και Rezo.

Τους επόμενους μήνες, κάθε σαββατοκύριακο, θα ακολουθήσει μια σειρά από εκρηκτικά πάρτι με καλεσμένους μερικά από τα πιο hot ονόματα DJs και παραγωγών διεθνώς. Για του λόγου το αληθές, το φετινό line-up είναι πιο δυνατό από ποτέ, με παλιούς γνώριμους και ανερχόμενους καλλιτέχνες: οι Tale of Us, οι Artbat, ο Marco Carola, οι Royksopp, η Nina Kraviz, ο Enrico Sangiuliano σε ένα κοινό set με τη Sama Abdulhadi, η Miss Monique, οι Mind Against, οι KAS:ST και οι Agents of Time μεταξύ πολλών ακόμα, που έρχονται να γεμίσουν τα βράδια του καλοκαιριού με τα εκλεκτικά sets τους.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Bolivar Beach Bar

Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.