Το "Baba Au Rum" υποδέχεται το "Theosis" από τη Σύρο

Ένα ξεχωριστό pop-up με δύο από τα κορυφαία ελληνικά μπαρ, την Τετάρτη 15 Μαρτίου.

Το event του μπαρ Theosis στο Baba Au Rum

Το "Baba Au Rum" (νο.20 στην πιο πρόσφατη λίστα των The World’s 50 Best Bars) υποδέχεται στην μπάρα του το συριανό "Theosis", που πραγματοποιεί το πρώτο του ever guest στην Αθήνα. 

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου, από τις 19.00 και μέχρι τα μεσάνυχτα, κυκλαδίτικο breeze θα φυσήξει στην Κλειτίου καθώς ένα από τα κορυφαία μπαρ της Αθήνας θα φιλοξενήσει ένα από τα κορυφαία μπαρ των Κυκλάδων, σε ένα μοναδικό pop-up. 

Pop up event με το μπαρ Theosis στο Baba au Rum

To "Theosis " θεωρείται απολύτως δικαιολογημένα ένα από τα καλύτερα μπαρ που συναντά κανείς όχι μόνο στις Κυκλάδες αλλά γενικότερα στα ελληνικά νησιά. Στην Άνω Σύρο και ένα μυσταγωγικό περιβάλλον, ο Χρήστος Γκόλφης και η ομάδα του καταφέρνουν και "τοποθετούν" το νησί στα ποτά, στο χώρο και στα προϊόντα του gift shop. Και όλα αυτά δίχως να δημιουργούν αδικαιολόγητο θόρυβο.

Διαβάστε Επίσης

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Περισσότερες πληροφορίες

Baba Au Rum

Κλειτίου 6, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.