Γιορτές με τροπικό twist στο "Tiki Bar Athens"

Χριστούγεννα με εξωτικά χρώματα και ακόμη πιο εξωτικά ποτά, στη σκιά της Ακρόπολης.

Tiki Bar Athens Χριστούγεννα

Δε χωρά αμφιβολία πως -ξεκινώντας 16 χρόνια πριν- το "Tiki Bar" είναι από εκείνα τα μέρη που φέρνουν το κάτι διαφορετικό στο χάρτη της αθηναϊκής μπαρογραφίας, προσθέτοντας τροπικά vibes και χαλαρή ατμόσφαιρα, σε μία τόσο γοητευτική γειτονιά που σκεπάζεται από τη σκιά της Ακρόπολης. 

Tiki Bar Athens Χριστούγεννα 2

Η πολυνησιακή κουλτούρα των κοκτέιλ, με έναν τρόπο εξωτικό και νόστιμο, θα συνεχίσει να υπηρετείται και αυτά τα Χριστούγεννα, ακολουθώντας το μοτίβο που καλλιεργεί ο αντιστοίχου ύφους χώρος με τα  λεοπάρ καθίσματα, ψάθινα φωτιστικά, cult εξώφυλλα δίσκων και φυτά, ο οποίος έχει φορέσει τα γιορτινά του.

Tiki Bar Athens Χριστούγεννα 3

Οι Δημήτρης Βόγλης, ο Γιάννης Πέτρος Πετρής και o Βασίλης Ρούσσος είναι εκείνοι που κινούν τα νήματα εντός της μπάρας, σερβίροντας από Aperitiki (aperitivi με τροπικά twists) και κλασικά ποτά της tiki culture μέχρι πιο ιδιαίτερες και εμπνευσμένες προτάσεις "εξωτικών" ελιξιρίων.

Tiki Bar Athens Χριστούγεννα 1

Το δίπολο burgers-tacos είναι εκείνο που στέκεται με αξιώσεις στο πλάι των ποτών, ενώ καθημερινά υπάρχει και brunch. Φυσικά, δε γίνεται να μην αναφέρουμε και τα πολύ ιδιαίτερα μουσικά lives που λαμβάνουν χώρα εδώ και θα τραβήξουν το ενδιαφέρον τόσο τις τελευταίες ημέρες αυτού του έτους όσο και τις πρώτες του επόμενου.

Tiki Bar Athens Χριστούγεννα 4

Περισσότερες πληροφορίες

Tiki Bar Αthens

Φαλήρου 15, Κουκάκι
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.