Μια νέα ντισκοτέκ στραφταλίζει στο Κολωνάκι

Tο άρτι αφιθχέν disco bar της οδού Δελφών είναι δεδομένο πως θα συζητηθεί.

Ντισκομπάλα Κολωνάκι

Βασίζεται στη νοσταλγία, αναπολεί τα 70s, τα 80s και τα 90s, τιμώντας τα και με το παραπάνω μουσικά, και φιλοδοξεί να αναβιώσει το πνεύμα της ντισκοτέκ σε ένα μπαρ του σήμερα, όπου όλοι θα είναι ευπρόσδεκτοι και, κυρίως, όλοι θα μπορούν να χορέψουν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους.

Ντισκομπάλα Κολωνάκι 4

Ντισκομπάλα Κολωνάκι 6

Ντισκομπάλα Κολωνάκι 1

Αυτό ακριβώς είναι η "Ντισκομπάλα", το άρτι αφιθχέν disco bar της οδού Δελφών, που δε θα μπορούσε να βρει ιδανικότερο timing για να ανάψει τα φώτα του από αυτές τις γιορτές. Σε έναν pop και πολύχρωμο χώρο, τα βράδια σου θα γεμίσουν μ’ εκείνες τις επιτυχίες που έπαιζαν non stop σε ραδιόφωνα, πικάπ, walkman και MTV.

Ντισκομπάλα Κολωνάκι 2

Ντισκομπάλα Κολωνάκι 5

Η "Ντισκομπάλα" σε υποδέχεται καθημερινά κατά την περίοδο των γιορτών, τις παραμονές κάθε αργίας του έτους και, γενικότερα, κάθε Παρασκευή και Σάββατο από τις 10 μ.μ.

Δελφών 4, Κολωνάκι, 2103637752

Περισσότερες πληροφορίες

Ντισκομπάλα

Δελφών 4, Κολωνάκι
  • Clubs

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Η Etiquette έχει τη δική της κοσμοθεωρία για τα μπαρ

Γεωργία Γεωργακοπούλου, Λευτέρης Πετρογεωργάκης και Νίκος Σουρμπάτης ενώνουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες φιλοξενίας μέσω της μπάρας, φιλοδοξώντας παράλληλα να αναβαθμίσουν το παιχνίδι των hotel bars στη χώρα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
10/05/2024