Ένα luxury mastiha spirit, 3 cocktails και μια multi-sensory εμπειρία

Kleos Mastiha Spirit

"Kleos" σημαίνει φήμη και δόξα που κατακτήθηκε μέσα από σημαντικές πράξεις και σκληρή δουλειά. Καθόλου τυχαίο αφού η ελληνοαμερικανίδα Effie Panagopoulos είναι η πρώτη ελληνίδα γυναίκα στην ιστορία που δημιούργησε δικό της liquor brand μετά από μια "οδύσσεια” fund raising. Και είναι ιδιαίτερα περήφανη για αυτό.

Η μαστίχα αλλιώς

Η σχέση της με το spirits industry κρατάει χρόνια  -μεταξύ άλλων με δεκαπενταετή εμπειρία σε κορυφαίες εταιρείες όπως το ΜΕΤΑΧΑ, ως πρώτη πρέσβειρα στις ΗΠΑ για περισσότερα από 10 χρόνια, το portfolio του Allied Domecq (Stoli, Maker’s Mark, Kahlua, Midori, Courvoisier) και την Bacardi- και είναι αυτή που θέτει το στόχο για το μέλλον: Επιθυμία της είναι να εξελιχθεί το "Kleos" σε ένα από τα επόμενα ελληνικά hits στον κόσμο του ποτού, σε οικουμενικό επίπεδο. Και, φυσικά, να μπορεί κανείς να βρει μία φιάλη σε οποιοδήποτε μπαρ, οπουδήποτε.

Kleos Mastiha Spirit 1

"Αυτό που αγαπώ στη μαστίχα είναι η πολυπλοκότητα της και το πόσο βαθιά ιστορία έχει. Και δεν μπορώ να δεχτώ πως γίνεται να χρεώνουμε τόσο ακριβά άλλα αποστάγματα, ενώ τη δική μας μαστίχα την προσφέρουμε -τις περισσότερες φορές- δωρεάν σε σφηνάκι και μετά από το φαγητό. Η μαστίχα είναι ένα προϊόν που έχει ενδιαφέρον background από μόνη της, δηλαδή τη βάση για το σύγχρονο marketing" αναφέρει μεταξύ άλλων η Effie Panagopoulos. 

Μαζί με την ομάδα της, φρόντισαν να συστήσουν το "Kleos" στο αθηναϊκό κοινό μέσω ενός ιδιαίτερου διαδραστικού event που έλαβε χώρα στο "The Bar In Front Of The Bar". Εκεί, διακεκριμμένοι δημοσιογράφοι, influencers, celebrities και industry insiders συνάντησαν την Effie Panagopoulos και δοκίμασαν το "Kleos" τόσο neat όσο και σε  3 διαφορετικές cocktail εκδοχές. Πιο συγκεκριμένα, οι ειδικά σχεδιασμένες συνταγές από τον βραβευμένο mixologist Άγγελο Μπάφα του λονδρέζικου top rated "SOMA Soho", συνδυάστηκαν με 3 διαφορετικές χώρες, ήχους και αρώματα, συνδεδεμένες με τη φιλοσοφία πίσω από κάθε δημιουργία, ενισχύοντας τη συνολική εμπειρία. 

Kleos Mastiha Spirit 2

Το "Kleos" θα μπορούσε ήδη να χαρακτηριστεί ως ένα super premium προϊόν. Χρειάστηκαν περισσότερο από 9 χρόνια έρευνας και δοκιμών για να ολοκληρωθεί η συνταγή - αποτέλεσμα διπλής απόσταξης με μαστιχέλαιο και δάκρυα μαστίχας, με βάση το σιτάρι. Ξεκίνησε το ταξίδι του με ένα πολλά υποσχόμενο soft launch το καλοκαίρι του 2017 στη Μύκονο (σε "Jackie O’ Beach", "SantAnna", "Nammos", "Scorpios", "Principote", "Bill & Coo", "Myconian Collection", "Cavo Tagoo") και συνέχισε την πορεία του στην hard to get αμερικανική αγορά. 

Kleos Mastiha Spirit 3

Η παρουσία του δε, σε 10 από τα World's 50 Best Bars (μεταξύ αυτών τα "Connaught", "Dante" και "Dead Rabbit") αλλά και σε δημοφιλή καταστήματα ("Whole Foods", "Total Wine" και "BevMo") είναι ξεκάθαρο δείγμα της έως τώρα επιτυχίας του. Το έγκριτο Difford's Guide μάλιστα του έχει δώσει rating 5+.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.