Το "Gigifioggos" δηλώνει μπιστρό και wine bar, υπηρετώντας και τις δύο περιπτώσεις. Έχει καλλιτεχνική ατμόσφαιρα, ιδιαίτερη αύρα (μεταξύ άλλων εδώ οι μουσικές εναλλάσσονται από Μάνο Χατζηδάκι μέχρι Elvis Presley και από Γιάννη Σπανό και Μίμη Πλέσσα έως Amy Winehouse) και τη γευστική σφραγίδα της γειτονικής "Δάφνης". Πρωταγωνιστικό ρόλο εδώ παίζει το κρασί, με περισσότερες από 55 ετικέτες, ενώ αξιόλογη είναι η δουλειά και στο κομμάτι των cocktails.
Μία ηχηρή οινική μεταγραφή
Ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το οινικό κομμάτι, το "Gigifioggos" πραγματοποίησε εσχάτως μία σημαντική μεταγραφή, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον Βασίλη Παπαδόπουλο, έναν εκ των κορυφαίων οινοχόων της Ελλάδας. Εδώ και 20 χρόνια έχει διανύσει πολύ σημαντικά οινικά χιλιόμετρα υπηρετώντας το κρασί με δημιουργικό, πρωτοποριακό και πάντα επαγγελματικό τρόπο.
> Διάβασε ακόμη: Τι παίζει τελικά με τα φυσικά κρασιά;
Έχει σημαντική πορεία σε αρκετά εγχειρήματα της εστίασης -wine bar και εστιατόρια- παράλληλα με τη δράση του ως εκπαιδευτικός, αρθρογράφος, κριτής σε οινικούς διαγωνισμούς και ιδρυτής μη κερδοσκοπικού wine club.
Το δημοφιλές σποτ του Περιστερίου θεωρείται ένα από τα πιο αξιόλογα εκτός αθηναϊκού κέντρου wine bars, που πια φροντίζει να δομήσει ακόμη πιο έντονα το προφίλ του, με περισσότερες γευσιγνωσίες, εκδηλώσεις και γενικά μία συλλογική οινική ομπρέλα πλούσια σε διαδραστικές ενέργειες καθοδηγούμενες από τον Βασίλη Παπαδόπουλο και την εξειδικευμένη ομάδα του.
> Διάβασε ακόμη: Καφενεία της Αθήνας για κάθε γούστο
Η φρεσκαρισμένη λίστα του είναι μία αξιόλογη αρχή, με τα κρασιά να σερβίρονται -πέρα από τη φιάλη- και σε ποτήρι των 150ml και 75ml, σε μία ενέργεια σήμα-κατατεθέν του σομελιέ, που πάντοτε προσπαθεί να προσφέρει την εμπειρία του οινικού "ταξιδιού", καθοδηγώντας τον επισκέπτη και δίνοντάς του τη δυνατότητα να δοκιμάσει πολλές και διαφορετικές ετικέτες.
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.