Τα καλύτερα μπαρ του κόσμου καταλαμβάνουν την Αθήνα

Μαζί με το Athens Bar Show καταφθάνει και η Athens Bar Week αλλά και ένα αξέχαστο πάρτι στην Τεχνόπολη.

Athens Bar Week

Όπως κάθε χρόνο κατά τις πρώτες ημέρες του Νοεμβρίου, η Αθήνα γίνεται μία τεράστια μπάρα και αιτία είναι ασφαλώς το Athens Bar Show. Φέτος, δεν περιορίζεται στις δύο ημέρες της έκθεσης και την Τεχνόπολη αλλά μεγαλώνει και γίνεται πιο εξωστρεφές μέσω της Athens Bar Week.

Από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου έως και την Πέμπτη (10/11) πολλά, ενδιαφέροντα και συναρπαστικά θα συμβούν στο Αθηναϊκό Bar Scene. Η Athens Bar Week είναι, ουσιαστικά, μία παράλληλη ενέργεια που φιλοδοξεί να αναπτύξει μια έντονη, εξωστρεφή δυναμική και vibe που θα συμπληρώνει τη μεγάλη γιορτή των μπαρ και των spirits.

Κατά τη διάρκεια των 4 ημερών της, καταναλωτές και επαγγελματίες, επισκεπτόμενοι τα σημαντικότερα μπαρ της πόλης θα έχουν την ευκαιρία να "ταξιδέψουν" στο experience που χαρίζουν τα μεγαλύτερα cocktail bars του πλανήτη, οι άνθρωποι των οποίων θα βρίσκονται εκείνες τις ημέρες στην Αθήνα, συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις, pop ups και take - overs.

Το ABS Closing Party

Η Πέμπτη 10 Νοεμβρίου θα σηματοδοτήσει το επίσημο τέλος της Athens Bar Week με το Closing Party στην Τεχνόπολη, όπου μερικά από τα καλύτερα μπαρ από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και άλλες χώρες της Μεσογείου και της Ευρώπης θα σερβίρουν μοναδικά signature κοκτέιλ. Από τις 17:00-23:30 στην Τεχνόπολη άπαντες θα γιορτάσουν το τέλος του Athens Bar Show με το ABS Closing Party, μαζί με μουσική από γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό και τους παραγωγούς του.


Info

Athens Bar Show 2022
Ημερομηνίες: 8 και 9 Νοεμβρίου 2022
Είσοδος επισκεπτών: 11:00 - 19:00 
Κλείσιμο έκθεσης: 20:00
www.athensbarshow.gr

Το εισιτήριο εισόδου στο Closing Party κοστίζει €15 και περιλαμβάνει ένα κοκτέιλ/ποτό. Κάθε επιπλέον ποτό αγοράζεται  από τα μπαρ στην τιμή των €8.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.