To Athens Bar Show επιστρέφει

Η μεγάλη γιορτή των μπαρ και των αποσταγμάτων σερβίρει στην Τεχνόπολη στις 8 και 9 Νοεμβρίου.

Το Athens Bar Show στην Τεχνόπολη 2022 Athens Bar Show

Η αθηναϊκή μπαρ σκηνή αποτελεί πλέον μία από τις πιο "καυτές" σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά αυτό το ξέρουμε ήδη. Κατά την τελευταία δεκαετία σπουδαία μαγαζιά εμφανίστηκαν, Έλληνες bartenders συμμετέχουν/διακρίνονται σε διεθνείς διαγωνισμούς, αλλά κάνουν και guest εμφανίσεις σε πραγματικά σπουδαία bars του πλανήτη και –last but not least– πίνεις καλά ποτά και περνάς όμορφα σε μέρη που απέχουν μία ανάσα μεταξύ τους. Κερασάκι στην τούρτα, το γεγονός πως η πρωτεύουσα έχει 4 εκπροσώπους στα 100 καλύτερα μπαρ του πλανήτη. Σε όλο αυτό το στάτους που έχει παγιωθεί, έχει παίξει σημαντικό ρόλο και το Athens Bar Show.

Στο Γκάζι ξανά

Η διήμερη "γιορτή” του κόσμου των μπαρ και των spirits, της φιλοξενίας και της εστίασης επανέρχεται, παραμένοντας "πιστή" στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Στις 8 και 9 Νοεμβρίου 2022 οι πόρτες στο Γκάζι θα ανοίξουν για να υποδεχτούν εκθέτες και επισκέπτες.

> Διάβασε ακόμη: Τα μπαρ του φθινοπώρου: Πού και τι πίνουμε φέτος;

Μέσα και έξω από τις αίθουσες και τα περίπτερα θα παρακολουθήσουμε ομιλίες, events, tastings, εμφανίσεις διάσημων ονομάτων της ελληνικής αλλά και παγκόσμιας "βιομηχανίας” του bartending και των αποσταγμάτων (Simone Caporale, Monica Berg, Ago Perrone, Simon Ford, Giacomo Giannotti, David Woundrich, Jesse Estes, Ger Buckley, Roberto Bava, Danil Nevsky, Manny Hinojosa, Lorenzo Antinori, Kelsey Ramage, Giorgio Bargiani και πολλοί άλλοι), σε ένα από τα μεγαλύτερα hub γνώσης και ενημέρωσης που λαμβάνουν χώρα. 

Το Athens Bar Show στην Τεχνόπολη 2022 3
Athens Bar Show

Το Athens Bar Show στην Τεχνόπολη 2022 2
Athens Bar Show

Το Athens Bar Show στην Τεχνόπολη 2022 1
Athens Bar Show

Παράλληλα, το Athens Bar Show καθιερώνει από φέτος και την Athens Bar Week καθώς και το ABS Closing Party, που φαίνεται πως θα ενισχύσουν με τον ιδανικότερο τρόπο τη μεγάλη γιορτή, σε κάθε γωνιά της Αθήνας και πολύ πιο μακριά από τα όρια της Τεχνόπολης.


Info

Athens Bar Show 2022
Ημερομηνίες: 8 και 9 Νοεμβρίου 2022
Είσοδος επισκεπτών: 11:00 - 19:00 
Κλείσιμο έκθεσης: 20:00
www.athensbarshow.gr

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.