Το "Barro Negro" στήνει σεβιτσερία στην μπάρα του

Σεβιτσερία στο Barro Negro

Μερικά 24ωρα πριν, το "Barro Negro" είδε το όνομά του να φιγουράρει στο νο.52 της λίστας 51-100 του περίφημου θεσμού The World’s 50 Best Bars. Η αθηναϊκή 'πρεσβεία της Paloma' δε σταματά στιγμή να μυεί άπαντες στα μυστικά της αγαύης αλλά δεν περιορίζεται σε αυτό. 

Επεκτείνοντας τη συνήθειά του να προσφέρει bar food κάθε Πέμπτη, εγκαινιάζει από σήμερα (29/09) την 'The Barro Negro Cevicheria', μεταφέροντας γευστικά τους επισκέπτες του από τον αριθμό 15 της Παπαρρηγοπούλου στη Λατινική Αμερική. 

Συγκεκριμένα, εκτός από τις καλοφτιαγμένες Margaritas και Palomas, στην μπάρα και τα τραπέζια του θα μπορεί να γευθεί κανείς και τρεις προτάσεις σε σεβίτσε υπό την επιμέλεια του σεφ Χάρη Νικολούζου: Γαρίδες με περουβιανό τσίλι, λαβράκι με passion fruit και μάνγκο καθώς και ψάρι ημέρας με σος από πράσινα jalapenos είναι οι επιλογές.

ΣΕΒΙΤΣΕΡΙΑ ΜΠΑΡΟ ΝΕΓΚΡΟ

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.