Ο Giorgio Bargiani για μία ξεχωριστή βραδιά στο "The Clumsies"

Ο head bartender του καλύτερου μπαρ του πλανήτη σερβίρει απόψε αλησμόνητα Negroni στην Πραξιτέλους

Ο GIORGIO BARGIANI ΣΤΟ THE CLUMSIES @giorgio_bar_giani

Αρκούν λίγα πράγματα να ειπωθούν για τον Giorgio Bargiani, για να αντιληφθεί κανείς περί τίνος πρόκειται. Ο Ιταλός bartender είναι ο Head Mixologist του επί δύο συνεχόμενα χρόνια κορυφαίου μπαρ του κόσμου, λονδρέζικου "The Connaught Bar" και Brand Ambassador του Cinzano Vermouth. Απόψε, Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, τον συναντάς σε guest shift από τις 21.00, σε ένα εξαιρετικά γνώριμο αθηναϊκό σημείο, στον αριθμό 30 της Πραξιτέλους και το "The Clumsies".

Για να ξεκινήσει καλά η Negroni Week

Το δημοφιλέστερο ελληνικό μπαρ και νο.4 στην πιο πρόσφατη λίστα των The World's 50 Best Bars εγκαινιάζει έτσι την Negroni Week, παρουσιάζοντας έναν πραγματικό μαέστρο του πιο διάσημου τα τελευταία χρόνια κλασικού cocktail. 

Υπενθυμίζουμε πως η Negroni Week τρέχει φέτος από τις 12 μέχρι και τις 18 Σεπτεμβρίου, ο παγκόσμιος θεσμός που δημιουργήθηκε από το iconic κόκκινο aperitivo Campari και το έγκριτο περιοδικό Imbibe επιστρέφει για μια ακόμη χρονιά για να χαρίσει μοναδικές στιγμές απόλαυσης και να προσφέρει σε κοινωφελείς σκοπούς, ένα μέρος των εσόδων που θα συγκεντρωθούν από κάθε παραγγελία Negroni. Για το ορόσημο των 10 χρόνων, ο θεσμός επέλεξε να υποστηρίξει έναν νέο φορέα, τη Slow Food, που αποτελεί ένα διεθνές κίνημα τοπικών κοινοτήτων και ακτιβιστών που δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 160 χώρες.

> Διάβασε ακόμη: Τι κρύβουν τα νέα πιάτα του "Delta"

Για κάθε παραγγελία Negroni στα συνεργαζόμενα μπαρ το Campari, μέσα από το Slow Food Negroni Fund θα χρηματοδοτήσει δράσεις για την υποστήριξη του κλάδου της φιλοξενίας και της εστίασης. Πιο συγκεκριμένα, κάποιες από τις ενέργειες που θα υλοποιηθούν αφορούν εκπαιδευτικά προγράμματα για τα τρόφιμα & τα ποτά καθώς και ειδικές δράσεις με στόχο τη διατήρηση της πολιτιστικής και βιολογικής ποικιλότητας κάθε τόπου, η οποία εκφράζεται μέσα από τη γαστρονομία του. 

Επιπλέον, την εβδομάδα του Negroni Week οι λάτρεις του κόκκινου απεριτίβο θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία Negroni serving ritual σε επιλεγμένα μπαρ, κάνοντας κράτηση του #Table10 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Negroni Week. Θα έχουν έτσι τη δυνατότητα να απολαύσουν μοναδικές εκδοχές Negroni, αποκλειστικά σχεδιασμένες για το 10o Negroni Week και να διεκδικήσουν συλλεκτικά δώρα Campari. 

Περισσότερες πληροφορίες

Clumsies (The)

Πραξιτέλους 30, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Τα πιο δημοφιλή ποτά του πλανήτη αυτή τη στιγμή

Όλα όσα έδειξε η έγκριτη λίστα του Drinks International για το 2024.

Το Monkey Shoulder αναζητά τους καλύτερους bartenders

Το Ultimate Bartender Championship έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Oliver Hunteman και Νick Warren έρχονται αυτό το ΣΚ στο "Bolivar"

Ο Μάης ξεκινά γεμάτος χορό στην παραλιακή.

Για bar hopping στη Λευκωσία

Η πρωτεύουσα της Κύπρου διαθέτει μια μπαρ σκηνή, με εντελώς δικά της χαρακτηριστικά και μπόλικες πινέζες που σερβίρουν κάτι παραπάνω από καλοφτιαγμένα ποτά.

WORLD OF Beer: Ετοιμάσου για 3 ημέρες γεμάτες μπίρα, μουσική και διασκέδαση!

Από τις 10 έως τις 12 Μαΐου 2024, ζήσε από κοντά τη μοναδική εμπειρία του μεγαλύτερου φεστιβάλ μπίρας στην Ελλάδα και απόλαυσε αμέτρητα είδη μπίρας από τις καλύτερες ζυθοποιίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.