Πίσω στον Ιούνιο του 2020 και μετά το τέλος της πρώτης καραντίνας, το "Kobra" ήταν από εκείνες τις αφίξεις στην πόλη που συζητήθηκαν όσο λίγες. Ο χώρος που κάποτε φιλοξενούσε το "Circus" αναδιαμορφώθηκε σε ένα ψαγμένα fun σποτ που προσέθεσε μία διαφορετική πινελιά στο restart της αθηναϊκής μπαρ σκηνής, με electro-party ατμόσφαιρα, καλά ποτά και ενδιαφέρον bar food, που έφερε την υπογραφή του Άνταμ Κοντοβά.
Τι θα τρώμε σύντομα στο "Kobra"
Ο σεφ Κοντοβάς και το δημοφιλές πια spot δε συνεχίζουν μαζί αλλά κάτι μας λέει πως το φαγητό στα σύνορα Κολωνακίου-Εξαρχείων θα εξακολουθήσει να απασχολεί, για όλους τους σωστούς λόγους. Κι αυτό γιατί τη γευστική επιμέλεια στο "Kobra" αναλαμβάνει ο Μάνος Σαρρής. Ο νεαρός σεφ, νικητής του MasterChef 3 και μέλος της ομάδας του αρκετά αξιόλογου "Simul", θα παρουσιάσει -αρχής γενομένης από τα μέσα Σεπτεμβρίου- ένα ξεκάθαρα comfort μενού δίχως γεωγραφικά πρόσημα και περιορισμούς, που θα είναι άκρως προσαρμοσμένο στο ύφος του μπαρ. "Τον Μάνο τον ήξερα πολύ πριν ανοίξει το 'Kobra' και πάντοτε τον εκτιμούσα σαν τύπο. Μοιραζόμαστε κάποιες κοινές ιδέες για το πώς πρέπει να είναι το φαγητό στο μπαρ και αποφασίσαμε να συνεργαστούμε" μου λέει ο Λεωνίδας Δεληγιάννης σχετικά με την αλλαγή σκυτάλης.
> Διάβασε ακόμη: Ξαναγνωρίζοντας την Κολοκοτρώνη, "έναν από τους πιο cool δρόμους του πλανήτη"
Τι θα τρώμε προσεχώς στο "Kobra" λοιπόν; Μπρουσκέτες με καψαλισμένο λαβράκι, μοσχαρίσια γλυκάδια πανέ με sriracha-mayo, κροκέτες φάβας με μαρμελάδα ντομάτας, μπριος με Secreto Iberico και honey mustard sauce και μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή τηγανητού γαύρου είναι κάποιες από τις προτάσεις που δίνουν το στίγμα. Παράλληλα, λίγο αργότερα, θα υπάρχουν και κάποια combos ποτού-φαγητού στο μπαρ, με επιλογές που δε θα αναγράφονται στο μενού. Τέλος, ο επάνω χώρος θα φιλοξενεί ανά τακτά χρονικά διαστήματα pop up events γαστρονομικού προσανατολισμού με εκλεκτούς καλεσμένους.
Περισσότερα σύντομα.