Τα 'Ανοιχτά Ζυθοποιεία' είναι ξανά εδώ

Μία μοναδική εμπειρία ζύθου επιστρέφει, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.

ΑΝΟΙΧΤΑ ΖΥΘΟΠΟΙΕΙΑ

Μετά από 3 χρόνια απουσίας για τους γνωστούς λόγους -βλέπε πανδημία- τα "Ανοιχτά Ζυθοποιεία" επιστρέφουν. Το ζυθόφιλο κοινό θα έχει και πάλι την ευκαιρία (μετά το 2018 και το 2019) να επισκεφθεί παλιά και νέα, γνωστά αλλά και μικρότερα ζυθοποιεία σε αρκετά σημεία της Ελλάδας μέσα από μία διαδραστική εμπειρία που περιλαμβάνει ξεναγήσεις, εμπειρίες γευσιγνωσίας, καθώς και μία σειρά από γευστικές δοκιμές πολλών και διαφορετικών ειδών μπύρας στον χώρο που αυτή φτιάχνεται. 

Η Ελληνική Ένωση Ζυθοποιών προσφέρει έτσι τη δυνατότητα σε κάθε φίλο της μπύρας να γνωρίσει από κοντά μερικές από τις σημαντικότερες ζυθοποιίες και μικροζυθοποιίες της χώρας, μέσα από την ιστορία, την παραγωγική διαδικασία, την επαφή με τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από τα σημαντικότερα brands του χώρου.

> Διάβασε ακόμη: Υπάρχει χώρος για taprooms στην Αθήνα;

Γενικότερα, μιλάμε για μία ολοκληρωμένη εμπειρία γύρω από την μπύρα, με την είσοδο μάλιστα στα ζυθοποιεία αλλά και τη συμμετοχή στις δράσεις να είναι δωρεάν.


Info

Τα ζυθοποιεία-μέλη της ενέργειας είναι: Αθηναϊκή Ζυθοποιία AE, Ζυθοποιία Πηνειού ΙΚΕ, Ζυθοποιία Χίου ΙΚΕ, Κορινθιακή Ζυθοποιία ΑΕ, Κρητικές Ζυθοποιίες -Ζηδιανάκης ΑΕ, Κρητική Ζυθοποιία ΑΕ, Μικροζυθοποιία Καβάλας, Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο, Μικροζυθοποιία Local streets beer, Μικροζυθοποιία Μυκόνου AEBE, Μικροζυθοποιία Septem OE, Μικροζυθοποιία Σερρών και Β. Ελλάδος ΑΕ, Ολυμπιακή Ζυθοποιία ΑΕ, Πρότυπη Συνεργατική Νανοζυθοποιία ΟΕ.

ellinikienosizithopoion.gr

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.