Οι Mind Against καταλαμβάνουν το "Pathos"

Mind Against

Το φετινό φιλόδοξο lineup του εντυπωσιακού club των Κυκλάδων συνεχίζεται με το ηλεκτρονικό ντουέτο των Mind Against, την Τετάρτη 27 Ιουλίου, για ένα αξέχαστο πάρτι με θέα στο Αιγαίο. Σε μια μαγευτική έκταση πάνω από 40 στρέμματα με μοναδική θέα στο Αιγαίο, το "Pathos" δίνει στον επισκέπτη την ευκαιρία να ζήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας. Στον χώρο με τη μοναδική ενέργεια που αποπνέει μοντέρνα πολυτέλεια και αυθεντική νησιώτικη ζεστασιά πρωταγωνιστεί η 45 μέτρων μαρμάρινη πίσινα, φτιαγμένη από 77.000 κομμάτια μαρμάρου. Από νωρίς με ένα δροσερό κοκτέιλ με το ηλιοβασίλεμα στο background αλλά και μια σειρά γαστρονομικών επιλογών με ιαπωνική φινέτσα μέχρι το βράδυ που μεταμορφώνεται σε club.

Mind Against


Οι Mind Against από την Ιταλία αποτελούνται από τα αδέρφια Alessandro and Federico Fognini. Η δισκογραφία τους περιλαμβάνει κυκλοφορίες με την ετικέτα της Afterlife (Tale Of Us) και της Scuba’s Hotflush. Μετράνε επίσης, συνεργασίες με μεγάλα ονόματα όπως οι Locked Groove και Aether. Συνδυάζοντας ρίζες από τα είδη της IDM, της house και της techno δημιουργούν συναισθήματα μέσα από μια ποικιλία ατμοσφαιρικών synths και κρουστών που θα σε παρασύρουν μοιραία στο dancefloor.

Εισιτήρια στο viva.gr. (Κρατήσεις: 6981080257, info@pathoslounge.com)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.