Επόμενος σταθμός: "Pathos"

Η DJ Carlita μας ταξιδεύει στον κόσμο μέσο Ίου.

Επόμενος σταθμός: «Pathos»

Το "Pathos" της Ίου, σε μια έκταση που ξεπερνάει τα 40 στρέμματα και με εκπληκτική θέα στο Αιγαίο, έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα εμφανίσεων ισάξιο του τίτλου ενός από τα πιο εντυπωσιακά club στις Κυκλάδες. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο μαγευτικό setting παίζει η 45 μέτρων πισίνα που αποτελείται από 77.000 διαφορετικά κομμάτια μαρμάρου. Στο εστιατόριο, με φόντο το τον ήλιο να δύει, απολαμβάνουμε ξεχωριστά κοκτέιλ συνοδεία σούσι και άλλων ιαπωνικών γεύσεων, ενώ όσο προχωράει η ώρα στήνεται ένα αξέχαστο πάρτι με θέα στο Αιγαίο σε έναν χώρο με μοναδική ενέργεια, μοντέρνα πολυτέλεια και αυθεντική νησιώτικη ζεστασιά.

Carlita

H Carlita είναι DJ και παραγωγός από την Τουρκία. Έχοντας λάβει κλασική εκπαίδευση και ούσα πολυοργανίστρια η ίδια (drums, τσέλο, μπάσο και ηλεκρτρική κιθάρα) πειραματίζεται μιξάροντας ζωντανή και ηλεκτρονική μουσική. Στις παραγωγές της αξιοποιεί synths, samples από διαφορετικά όργανα και ηχογραφήσεις από τα ταξίδια της στον κόσμο. Οι επιρροές της, από τουρκική ψυχεδέλεια μέχρι rock n' roll, μπλέκονται σε ένα διαρκώς μεταβαλόμενο καλειδοσκόπιο ήχων, πολιτισμών και εθιστικών ηλεκτρονικών beats. H υπογραφή της μπαίνει σε μια σειρά εκλεκτικών world επιλογών από ένα ποικίλο μουσικό background που επιφυλάσσουν performances γεμάτα εκπλήξεις. Μη χάσετε το set της στο "Pathos", την Τετάρτη, 20 Ιουλίου.

Εισιτήρια στο viva.gr. (Κρατήσεις: 6981080257, info@pathoslounge.com)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.