"Couleur Locale": Στο happy place του κέντρου χτυπάει η καρδιά της μοντέρνας Ελλάδας

Οκτώ χρόνια μετράει πλέον το αγαπημένο all-day drinking & eating spot που με επίκεντρο το γραφικό στενάκι της Νορμανού στο Μοναστηράκι ξεδιπλώνει μπροστά μας την πλέον πανοραμική θέα της πόλης από την ταράτσα του

Couleur locale

Διατηρώντας τη χαλαρή, comfy ατμόσφαιρά του και τη χαρούμενη party διάθεση σε απόσταση αναπνοής από την Ακρόπολη, το δημοφιλές στέκι έχει αγκαλιάσει δυναμικά τους Έλληνες παραγωγούς, βασίζοντας τις γευστικές του προτάσεις σε εκλεκτά προϊόντα απ’ όλη τη χώρα. Τυριά, αλλαντικά, γαλακτοκομικά, όσπρια και πολλά ακόμα είδη μπακαλικής έχουν επιλεγεί από διάφορες πόλεις και νησιά ανά την Ελλάδα για να προσφέρουν ένα γευστικότατο μενού φαγητού, που περιλαμβάνει από brunch και προτάσεις για τσιμπολόγημα μέχρι pinsa romana με μπέικον Δράμας ή με πικάντικο σαλάμι Κέρκυρας.

Couleur Locale

Η ίδια φιλοσοφία διαπνέει και την μπάρα με παραπάνω από 15 τοπικά προϊόντα στη signature λίστα που συστάθηκε ύστερα από πολλές δοκιμές με μεράκι. Δίκταμο, αρμπαρόριζα, φατουράδα, περγαμόντο και κίτρο Νάξου δίνουν το "παρών" στα κοκτέιλ, ενώ στο νούμερο 1 σε πωλήσεις signature cocktail, Sleep No More, ο βασιλικός, ο χυμός αγγουριού και το τζίντζερ αγκαλιάζουν το λικέρ μαστίχας Χίου και αναδεικνύουν τη γλυκιά αλλά και ισορροπημένη γεύση του. Φυσικά, δεν λείπουν οι Έλληνες αλλά και ξένοι DJ της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής που, με ethnic και ελληνικά στοιχεία, δυναμιτίζουν ακόμη περισσότερο την ευχάριστα ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που έχει δημιουργήσει η φιλόξενη ομάδα. 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.