Το 'Knave' έρχεται για να συζητηθεί

Λέλος Γεωργόπουλος, ​​Βαγγέλης Θανάσης και Δημήτρης Μπούκουρης υπογράφουν ένα ολοκαίνουριο μπαρ με άποψη στην Ασκληπιού.

KNAVE ΜΠΑΡ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ

Ένας πονηρός έως δόλιος τύπος. Ή κάποιος αναξιόπιστος. Ή ένας άνθρωπος ταπεινής καταγωγής. Ή πιο απλά ένας απατεώνας με καλές προθέσεις, για να χρησιμοποιήσουμε μία πιο slung προσέγγιση. Όλοι οι παραπάνω χαρακτηρισμοί μπορούν να βρεθούν σε δημοφιλή λεξικά, δίπλα από το λήμμα 'Knave'. Αυτή τη λέξη επέλεξαν ο Λέλος Γεωργόπουλος (που γνωρίζεις από 'The Clumsies', 'Frater & Soror', 'Loco' μεταξύ άλλων) καθώς και οι Βαγγέλης Θανάσης και Δημήτρης Μπούκουρης (που πιθανότατα ξέρεις από το 'Theory'), για το ολοκαίνουριο μπαρ που σε λίγες ώρες θα συστήσουν στην πόλη.

Τι είναι το 'Knave'

Το 'Knave' φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα νέο μπαρ με άποψη, το οποίο σε καμία των περιπτώσεων δε συνδέεται με όσα διάβασες στην αρχή του κειμένου. Η προσωνυμία του σχετίζεται περισσότερο με τον urban -σε όσο πιο inner-city βαθμό γίνεται- προσανατολισμό του, τον ανοιχτό χαρακτήρα του και την έννοια της αυτονομίας σχετικά με το κοινό καλό.

> Διάβασε ακόμη: Στο "Odori", η αισθητική του βερμούτ έχει τον πρώτο λόγο

Στην τελευταία συνθήκη, ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού των δημιουργών του να βρίσκεται η ιδέα για ένα μέρος όπου όλοι θα περνούν καλά, δίχως να χρειαστεί να αγχωθούν γι' αυτό. 

Knave Bar Ασκληπιού 1

Γυμνό σκυρόδεμα, έντονα χρώματα, μία μεγάλη τοιχογραφία με δύο τύπους που σε ένα παράλληλο, κομίστικο, σύμπαν θα μπορούσαν εύκολα να χαρακτηριστούν ως knaves είναι τα κυρίαρχα στοιχεία στο εσωτερικό του.

> Διάβασε ακόμη: Το 'Apoteka' είναι ένα διαφορετικό μπαρ, βγαλμένο από τα 80s

Η λίστα των ποτών του -που υπογράφουν οι Βαγγέλης Θανάσης και Δημήτρης Μπούκουρης- θα έχει και αυτή τη δική της φυσιογνωμία. Κάποιοι, με μία πρώτη ματιά, θα μπορούσαν να πουν πως αντιβαίνει το ancestry των κλασικών cocktails.

KNAVE ΜΠΑΡ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ

Τι ακριβώς σημαίνει πρακτικά αυτό; Πως εδώ θα βρεις κλασικά twisted ποτά, στα οποία έχει προσαρμοστεί ένα extra spirit. Αν μη τι άλλο, (θα) έχει το ενδιαφέρον του. 

Το 'Knave' θα σερβίρει τα πρώτα του ποτά το απόγευμα της 21ης Ιουνίου 2022. 

Περισσότερα προσεχώς.


Info

Ασκληπιού 22, Εξάρχεια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.