"The High Bar": Μία νέα ταράτσα για όλους στο Γκάζι

Cool χώρος, νόστιμα ποτά και ωραία θέα στο καινούριο ταρατσάτο μπαρ.

The High Bar Γκάζι

Η σεζόν των ταρατσάτων μπαρ της Αθήνας έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες και σε κανέναν δε θα πρέπει να προκαλεί εντύπωση πως ολοένα και περισσότερα από αυτά κάνουν την εμφάνισή τους κάτω από τον αττικό ουρανό. Το αξιοσημείωτο είναι πως αρκετές από τις πιο φρέσκιες των αφίξεων έχουν κάτι ουσιαστικό να πουν. Ακριβώς ένα τέτοιο rooftop bar είναι το "The High Bar".

Από τα τέλη Μαΐου, το πολυχώρο και πολύχρωμο κτίριο του αριθμού 20 της οδού Ευμολπιδών, στο Γκάζι, άνοιξε τις πόρτες του, με επίκεντρο του ενδιαφέροντος ασφαλώς το μπαρ στο ψηλότερο σημείο του.

The High Bar Γκάζι 2

Το ύφος του είναι χαλαρό και εξωστρεφές και οι μουσικές του funk, soul, hip hop και reggae - οι τελευταίες παίζουν πάντοτε σε ιδανική ένταση ώστε να επιτρέπεται το όποιο socializing. Κάτω από αυτό, υπάρχει ο όμορφα διαμορφωμένος εσωτερικός χώρος καθώς και δύο διαμερίσματα Airbnb. 

Όσο για το τι θα πιεις εδώ, μάθε πως -μεταξύ άλλων- ο bar manager Γιάννης Πουρής έχει δημιουργήσει μία πολύ ενδιαφέρουσα λίστα με 10+ signature cocktails, από το οποίο ξεχωρίζει μία αρκετά ιδιαίτερη και ασυνήθιστη πρόταση: Ένα ποτό που τρώγεται και αφορά μία βρώσιμη Piña Colada, αποτέλεσμα της ενασχόλησης του Γιάννη Πούρη και με τη ζαχαροπλαστική. Εκτός από αυτό όμως, αξίζουν της προσοχής σου και επιλογές όπως το This is not a smoothie (με ρούμι, λικέρ αμυγδάλου και μπλούμπερι, γιαούρτι και βανίλια), το Netflix and chili (ουίσκι, φιστικοβούτυρο, μάνγκο, σιρόπι τσίλι) και το Drink your veggies (με lemongrass gin, cordial παντζαριού, πράσινο μήλο, τζίντζερ και ασπράδι).

Προσεχώς, το μενού του "The High Bar" θα εμπλουτιστεί και με κάποιες επιλογές σε φαγητό όπως πίτσα και σαλάτες. Προς το παρόν, το ποτό σου πλαισιώνουν τα νάτσος. 

The High Bar Γκάζι 3

The High Bar Γκάζι 4


Info

Ευμολπιδών 20, Γκάζι
Τηλ. 6942 087795
Καθημερινά από τις 19.00

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.