Στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης για το Indie Brew Fest

Πώς θα σου φαινόταν να καταστρώσεις τις καλοκαιρινές διακοπές σε ένα διήμερο πάρτι, με μία μπύρα στο χέρι.

INDIE BREW FEST ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ @b8ch0

Σε περίπτωση που η προοπτική του να καταστρώσεις τις καλοκαιρινές διακοπές, μαζί με την παρέα σου, κρατώντας μία μπύρα στο χέρι, άπτεται των άμεσων θερινών σου πλάνων, τότε το Indie Brew Fest και η Δημοτική Αγοράς Κυψέλης οφείλει να είναι ο προορισμός σου γι' αυτό το Σαββατοκύριακο. 

Κι αυτό γιατί η ομάδα του Impact Hub Athens επιστρέφει το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου για μία ακόμη φορά σε έναν από τους πιο ιδιαίτερους χώρους της Αθήνας, με καλή μουσική, φαγητό και μπόλικο παγωμένο ζύθο.Το τελευταίο κομμάτι φροντίζουν οι Alea Brewing Co, Sourmena Brew, Paragon Brewery, Midnight Circus, Mustaki Nomad, 33 Brewing και πολλοί άλλοι, συστήνοντάς σου την εξαιρετικά ποιοτική δουλειά από τις νέες ελληνικές μικροζυθοποιίες.

Πέρα από την μπύρα που θα ρέει άφθονη, θα υπάρχουν ακόμη street food επιλογές από τα Tarantino, Peace by peas και Raclettistas, ενώ το line up του 2ήμερου εμπλουτίζεται με το merch των microbreweries, μεταξοτυπίες σε t-shirts, tote bags και μικρό-αντικείμενα διαφόρων ελληνικών brands, αλλά και τον αγαπημένο εκδοτικό οίκο Brainfood με πολλές επιλογές σε μουσικά βιβλία & comics. 

INDIE BREW FEST 1
Angel Balesteros

Το Pop Up Store της Αγοράς θα φιλοξενεί τα Hazelrey Vintage & The Nook Concept με ιδιαίτερα vintage ρούχα, κοσμήματα & ethical home-decor. Για τους φίλους των comics, από απλούς αναγνώστες που αναζητούν καινούρια ενδιαφέροντα αναγνώσματα, μέχρι φανατικούς συλλέκτες, το καλοκαιρινό Comicdom Bazaar την Κυριακή μέχρι τις 21.00, θα γίνει αφορμή να ψάξουν, να διαβάσουν και να ανακαλύψουν χιλιάδες τίτλους από κόμικ και related items.  Κερασάκι στην τούρτα, το μουσικό χαλί από τον Pepper 96,6.

Φωκίωνος Νέγρη 42, Κυψέλη / Σάββατο 18/06 17.00 - 00.00 & Κυριακή 19/06 14.00 - 00.00 / Είσοδος ελεύθερη / Ο χώρος της Αγοράς είναι ανοιχτός και προσβάσιμος σε όλες/ους – αμαξίδια, κατοικίδια, μικρούς & μεγάλους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.