Σύντομα όλοι θα μιλούν για το "Gajah"

GAJAH ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Επιβλητικά αγάλματα και σιντριβάνια. Ατμόσφαιρα εξωτική, πισίνα με τραπέζια-καμπάνες και γεύσεις που πατούν στην Tiki κουλτούρα. Fun vibes και γενικά κάτι για το οποίο αξίζει να κατηφορίσει κανείς μέχρι το Φάληρο. Αυτό ακριβώς είναι το "Gajah" (ο ελέφαντας στα ινδνησιακά), το νέο bar restaurant που μας συστήνεται σαν ένα "κρυφό νησί” και εδώ και λίγες ώρες προστέθηκε στη λίστα των spots που θα μας απασχολήσουν σοβαρά για αυτή τη σεζόν - η λειτουργία του είναι προγραμματισμένη μέχρι τον Νοέμβριο.

GAJAH ΠΕΙΡΑΙΑΣ 1

Ο χώρος του είναι αρχικά εκείνος που παίζει το ρόλο του wow factor, με boho αισθητική, πάρα πολλές εξωτικές πινελιές και στοιχεία που εντυπωσιάζουν, όπως τα αγάλματα που περιμετρικά είναι τοποθετημένα σε αυτό. Έπειτα, η ενδιαφέρουσα δουλειά που έχει γίνει σε ποτό και φαγητό.

> Διάβασε ακόμη: "Λοκάλι": Στην ταράτσα με αγαύη

Στην πρώτη περίπτωση, το (ξεκάθαρα) tiki μενού επιμελείται ο Αλέξανδρος Γκικόπουλος, ενώ στη δεύτερη, ο σεφ Χαράλαμπος Τσακιριανάκης ('Foinikas Cocina Y Cocteleria Mexicana', 'Horizon Rooftop Of Senses') προσεγγίζει την comfort κουζίνα με έντονες πολυνησιακές επιρροές.

GAJAH ΠΕΙΡΑΙΑΣ 6

GAJAH ΠΕΙΡΑΙΑΣ 3

GAJAH ΠΕΙΡΑΙΑΣ 7

Περισσότερα ακολουθούν προσεχώς.


Info

Εθνάρχου Μακαρίου 1, Νέο Φάληρο
Τηλ. 210 4836335

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
11/07/2024

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.