Η ντίσκο "Cinderella" υποδέχεται ξανά τα Disco Noir parties

Η μοναδική σύγχρονη disco της πόλης κηρρύσει την επιστροφή στην κανονικότητα των glam parties της, υποδεχόμενη τις βραδιές Disco Noir παρέα με την Grey Goose Premium Vodka.

Cinderella Disco Noir Grey Goose

Κυκλοφόρησε από στόμα σε στόμα, όμως δεν μπορεί πια να μείνει μυστικό: η "Cinderella", η πριβέ ντίσκο του Κολωνακίου, έχει επιστρέψει στο ανεπιτήδευτο glam της, υποδεχόμενη ξανά τα don’t stop till you drop πάρτι της, με τις Disco Noir βραδιές της Grey Goose Premium Vodka να φέρνουν late night λάμψη στην exclusive πίστα της.

Cinderella Disco Noir Grey Goose

Με γενικό dress code "glam black with a splash of silver", οι θαμώνες των Grey Goose Disco Noir parties στη "Cinderella" αναβιώνουν τα θρυλικά disco party περασμένων δεκαετιών, φέρνοντας το διαχρονικό pop zeitgeist τους στο σήμερα, με σύγχρονα dance hits στην playlist και εκρηκτική ενέργεια στην ατμόσφαιρα. Μυστηριώδεις και συναρπαστικές, αλλά και λαμπερές σαν 80s παγέτες, οι βραδιές του Disco Noir είναι ένα ανοιχτό πάρτι για όλους όσοι αναζητούν το joie de vivre στη νυχτερινή εκδοχή του.

Η Disco Noir εμπειρία απογειώνεται από την Grey Goose Premium Vodka, που φέρνει την απαράμιλλη γευστική της καθαρότητα στο ασυμβίβαστο party mood της "Cinderella", προσθέτοντας την ενεργητική της ένταση, είτε την απολαμβάνουμε σκέτη, είτε σε ευφάνταστα Grey Goose cocktails. Άλλωστε, η premium γεύση της Grey Goose, είναι η μόνη που ταιριάζει σε premium βραδιές σαν κι αυτές…

Cinderella Disco Noir Grey Goose

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

10/07/2024

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.

Στο Dogpound για νεο-ναπολιτάνικη πίτσα και cocktail πεπόνι-προσούτο

Ένα νέο σποτ στο κέντρο της Αθήνας απενοχοποιεί πλήρως τη χαλαρή διασκέδαση και παράλληλα φέρνει κάτι διαφορετικά νόστιμο σε ποτό και φαγητό.

12 χρόνια 'Vecchio'

Το ιδιαίτερο μπαρ που έχει χτίσει το δικό του μύθο στα δυτικά έχει γενέθλια και το γιορτάζει με ένα μοναδικό πάρτι στις 10 Ιουλίου.

Ένα σαββατοκύριακο για τα 20 χρόνια του "Bolivar"

Την Παρασκευή η Αθήνα υποδέχεται τον Βρετανό Massano και το Σάββατο τους Dennis Ferrer και Kiko Navarro.

Το 'Diego' έφυγε σαν αληθινός ροκ σταρ

Το δημοφιλές σποτ του Θησείου έκλεισε και αποχαιρέτησε τους φίλους του με ένα τελευταίο πάρτι, αφήνοντας πίσω του μία γειτονιά -αλλά και μια πόλη- που αλλάζει.