Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις το άλλο σου μισό ή γιατί όχι να κανακεύσεις τον ουρανίσκο σου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου αξίζει να ακολουθήσεις το Mataroa pink, το gin που μας ταξιδεύει μέσα από τα επιλεγμένα βόταναν του σε όλη την μεσόγειο.
Αυτή την φορά αγκυροβολεί στην καρδιά της Αθήνας, στο εμβληματικό ξενοδοχείο της Μεγάλης Βρεταννίας για ένα συνδυασμό ανθρώπων, γεύσων και cocktails που αποτελούν υπογραφή εμπειρίας.
Στην πιο ρομαντική μέρα του χρόνου ενώνουν ένα ακαταμάχητο ζευγάρι τον σεφ των μεγειρικών περγαμηνών Αστέριο Κουστούδη και την mixologist Giulia Cuccurullo από το πολυβραβευμένο μπαρ του Λονδίνου Artesian. Η χημεία τους είναι φανερή στο μενού που έχει σχεδιαστεί μόνο για την συγκεκριμένη μέρα και αντλεί έμπνευση από τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του Matarao Pink.
H εμπειρία αποτελείται από 3 στάδια, 2 κυρίως πιάτα και ένα γλυκό με τα αντίστοιχα ανατρεπτικά και πρωτότυπα mataroa pink cocktails.
Το πρώτο ντουέτο είναι το χειροποίητο ραβιόλι με γαρίδες, καρπάτσιο παντζαριου, βύσσινα και λάδι βανίλιας με το ανανεωτικό Herbaceous Fizz. Σε αυτό το δροσερό cocktail το gin εμπλουτίζεται με με νότες τσαγιού, δυόσμου, μέντας και λεμονιού.
Ακολουθεί το εξαιρετικό φαγκρί poele με σάλτσα από αχνιστά μύδια, μανιτάρια και jamon iberico, που φλερτάρει το ίδιο απολαυστικά με το Herbaceous Fizz αλλά και με το Treat you self. Το τελευταίο είναι ένα πληθωρικό ποτό με mataroa pink βανίλια, βερμούτ, τριαντάφυλλο, ροζέ σαμπάνια και μιλσέικ φράουλα.
Το φινάλε όπως επιβάλει και η μέρα είναι φουλ στο κόκκινο. Ένα περίτεχνο γλυκό με sable αμυγδάλου, cremeux φυστικιού, gel από κόκκινα φρουτα και παγωτό βανίλια βρίσκει το άλλο του μισό στο The Cherry on the top, την μείξη με mataroa pink, σέρυ oloroso, cordial, κεράσι και φιστίκι, σαμπάνια.
14 Φεβρουαρίου στις 8 μ.μ. Θα πρέπει να κάνετε κράτηση στο 2103330748.