Στις 14 Φεβρουαρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο talk of the town ζαχαροπλαστείο του δημιουργικού pastry chef Μπάμπη Ζηντίλη, για ένα αναπάντεχο γευστικό ντουέτο με την βελούδινη πινελιά της "Pony and Jigger" της νέας ανατρεπτικής ελληνικής εταιρείας ποτών του Γιάννη Πέτρου Πετρή και του Βασίλη Ρούσσου.
Από τις 5 μ.μ. μέχρι της 9 μ.μ. στο "Σοuit", το μοναδικό ζαχαροπλαστείο με έμφυτη μπαρίστικη αύρα και διάταξη το δίδυμό Μπάμπης και Γιάννης έχουν ετοιμάσει ένα κρεσέντο γλυκού ταιριάσματος με έμπνευση το Kernel το νέο ερωτεύσιμο spirit από Μαχλέπι της Pony and Jigger.
Ο Γιάννης Πέτρος Πετρής θα είναι εκεί και θα ανακατεύει στο shaker το must taste cocktail Red Velvet. Ένα βαθυκόκκινο ποτό που φλερτάρει με τις αισθήσεις μας και μας μυεί στα γοητευτικά αρώματα του Kernel σε συνδυασμό με τις τσαχπίνικες πινελιές των raspberries. O δημιουργικός pastry σεφ σε απόλυτη αρμονία παρατάσσει δίπλα τις πρωτότυπες και χαρακτηριστικές δημιουργίες του σε ένα pairing έκπληξη ,που θα κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς και θα τους βάλει στο γιορτινό κλίμα.
Μια πρόταση που φέρει φρεσκάδα και μια διαφορετική οπτική, που μας βγάζει από την πεπατημένη και μας αποκαλύπτει ότι νέο αξίζει στην πόλη. Όσοι έρθουν θα έχουν κέρασμα ένα σφηνάκι Kernel και αν είναι μόνοι τους ή χωρισμένοι και δεύτερο!
Ραντεβού στην Τερψιθέας 47 στο Παλαιό Φάληρο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Εσείς ελάτε μόνο με την καλή σας διάθεση...
Extra bonus πριν της 14 Φεβρουαρίου η συνταγή του απόλυτου Red Velvet Cocktail Red velvet
Kernel Mahlepi spirit 1pony
Opurist 1pony
Fresh lime juice 1/2 pony
4-5 fresh raspberries
Σε ένα σέικερ βάζουμε τα raspberries και τα πιέζουμε , ρίχνουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε δυνατά. Σουρώνουμε σε παγωμένο ποτήρι Martini. Γαρνίρουμε με raspberries
PONY=30ml=η μικρή μεζούρα