Velvet moments με την υπογραφή Pony and Jigger στο "Σουίt"

Μια δόση γλυκού από το Γιάννη Πέτρο Πετρή και τον Μπάμπη Ζηντίλη για έναν διαφορετικό Βαλεντίνο με ή χωρίς ταίρι...

Σοuit

Στις 14 Φεβρουαρίου όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο talk of the town ζαχαροπλαστείο του δημιουργικού pastry chef Μπάμπη Ζηντίλη, για ένα αναπάντεχο γευστικό ντουέτο με την βελούδινη πινελιά της "Pony and Jigger"  της νέας ανατρεπτικής ελληνικής εταιρείας ποτών του Γιάννη Πέτρου Πετρή και του Βασίλη Ρούσσου. 

Από τις 5 μ.μ. μέχρι της 9 μ.μ. στο "Σοuit", το μοναδικό ζαχαροπλαστείο με έμφυτη μπαρίστικη αύρα και διάταξη το δίδυμό Μπάμπης και Γιάννης  έχουν ετοιμάσει ένα κρεσέντο γλυκού ταιριάσματος με έμπνευση το Kernel το νέο ερωτεύσιμο spirit από Μαχλέπι της Pony and Jigger.  

kernel

Ο Γιάννης Πέτρος Πετρής θα είναι εκεί και θα ανακατεύει στο shaker το must taste cocktail Red Velvet. Ένα βαθυκόκκινο ποτό που φλερτάρει με τις αισθήσεις μας και μας μυεί στα γοητευτικά αρώματα του Kernel σε συνδυασμό με τις τσαχπίνικες πινελιές των raspberries. O δημιουργικός pastry σεφ σε απόλυτη αρμονία  παρατάσσει δίπλα τις πρωτότυπες και χαρακτηριστικές δημιουργίες του σε ένα pairing  έκπληξη ,που θα κερδίσει και τους πιο απαιτητικούς και θα τους βάλει στο γιορτινό κλίμα. 

Μια πρόταση που φέρει φρεσκάδα και μια διαφορετική οπτική, που μας βγάζει από την πεπατημένη και μας αποκαλύπτει ότι νέο αξίζει στην πόλη. Όσοι έρθουν θα έχουν κέρασμα ένα σφηνάκι Kernel και αν είναι μόνοι τους ή χωρισμένοι και δεύτερο! 

Ραντεβού στην Τερψιθέας 47 στο Παλαιό Φάληρο ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου. Εσείς ελάτε μόνο με την καλή σας διάθεση... 

Extra bonus πριν της 14 Φεβρουαρίου η συνταγή του απόλυτου Red Velvet Cocktail Red velvet 

velvet cocktail

Kernel Mahlepi spirit 1pony
Opurist 1pony
Fresh lime juice 1/2 pony
4-5 fresh raspberries 
Σε ένα σέικερ βάζουμε τα raspberries και τα πιέζουμε , ρίχνουμε όλα τα υλικά και χτυπάμε δυνατά. Σουρώνουμε σε παγωμένο ποτήρι Martini. Γαρνίρουμε με raspberries
PONY=30ml=η μικρή μεζούρα

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Μπορεί ένα μπαρ να έχει αστέρι Michelin;

Spoiler: Ναι, και το μιλανέζικο Moebius είναι μια τέτοια περίπτωση.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
14/11/2024

Κορυφαίοι καλλιτέχνες από τη διεθνή ηλεκτρονική σκηνή στο "Bótoxe Athens"

Οι λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν sets και συνεργασίες από Second Story, Deerisland και Bun Xapa.

Πώς πετυχαίνουμε (και απολαμβάνουμε) το τέλειο Aperol Spritz;

Μία κουβέντα με τον Campari Academy Coordinator, Κωνσταντίνο Τσάτσο, σχετικά με το πορτοκαλί ποτό που κατακτά τον κόσμο της απόλαυσης.

Στο Proveleggios θα πας και για να πιεις

Η bar manager του Nolanverse, Πόπη Σεβαστού, κρατά σε σταθερή φόρμα την μπάρα του δημοφιλούς σποτ στον Κεραμεικό, δίνοντας έξτρα αφορμές επίσκεψης.

Οι "Two Schmucks" από την Βαρκελώνη είναι οι 'Cocktail Curators' της εβδομάδας στο "Bungalow 7"

Το σημαντικό καταλανικό σποτ καταλαμβάνει την μπάρα του δημοφιλούς bar restaurant της Αθηναϊκής Ριβιέρας, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου.

Φυσικά και πίνουμε Aperol Spritz. Αλλά τι τρώμε με αυτό;

Ένας οδηγός μεγιστοποίησης της απόλαυσης για το πιο δημοφιλές απεριτίβο της εποχής μας, μαζί με φαγητό.

The Great Tuesday Club: "Avra" και "Noel" στήνουν το απόλυτο guest της Athens Bar Week

Τρεις ήπειροι, επτά bartenders της Four Seasons και μία μοναδική βραδιά.