Soul

Exotica gardenΗ μικρή εσωτερική αυλή του είναι μια όαση εξωτισμού στη γειτονιά του Ψυρρή. Προσθέστε το ψαγμένο soundtrack με τα μαύρα ακούσματα, το μοδάτο lifestyle κοινό, τις προσιτές γευστικές προτάσεις με τις έθνικ πινελιές και τα εξαιρετικά κοκτέιλ και έχετε ένα από τα πιο hip bar-restaurants του downtown.

Soul

Exotica garden

Η μικρή εσωτερική αυλή του είναι μια όαση εξωτισμού στη γειτονιά του Ψυρρή. Προσθέστε το ψαγμένο soundtrack με τα μαύρα ακούσματα, το μοδάτο lifestyle κοινό, τις προσιτές γευστικές προτάσεις με τις έθνικ πινελιές και τα εξαιρετικά κοκτέιλ και έχετε ένα από τα πιο hip bar-restaurants του downtown.

Soul - εικόνα 1

Κάθε καλοκαίρι το παιχνίδι στο στέκι της Ευριπίδου μεταφέρεται στην πίσω αυλή. Διασχίστε το διάδρομο με το ασπρόμαυρο μαροκινό δάπεδο και τα τεράστια σφαιρικά χάρτινα φανάρια και θα βρεθείτε σε μια συμπαθητική μικρή αυλή, στο κέντρο της οποίας δεσπόζει ένα παρτέρι με θεόρατα εξωτικά φυτά. Αν και κλείνεται από τα γύρω κτίρια, τεράστιοι ανεμιστήρες φροντίζουν να... φυσάει για τα καλά τις ζεστές καλοκαιρινές νύχτες! Αριστερά, μπροστά στον πέτρινο τοίχο που στολίζεται με λεντάκια, έχει στηθεί το restaurant με τα γήινα φωτεινά χρώματα, ενώ οι κόκκινοι χτιστοί καναπέδες στο βάθος, δεξιά της εισόδου, προσφέρονται και για ποτό. Hot spot, βέβαια, η μπάρα με τις μαύρες και κόκκινες ψηφίδες που θυμίζουν βιτρό και τους bartenders (νέοι τυπάδες όπως ο latin-look Γιώργος και ο Σπύρος) που ετοιμάζουν σούπερ κοκτέιλ (στα must mojito, caipirinha και margaritas).

Νέα είναι και τα παιδιά στην κονσόλα (βρίσκεται στο μέσα χώρο, όπου τα beats παίζουν πιο δυνατά) που συνθέτουν ένα summer soundtrack με έμφαση στο μαύρο ήχο. Ο Δημήτρης Βόγλης (τις Δευτέρες), η Εμμανουέλα τις Τετάρτες, ο DJ Otto τις Πέμπτες είναι μερικοί μόνον από τους residents του «Soul». Αν είστε σε mood για ακόμα πιο χορευτικά beats, ανεβείτε τη σκαλίτσα για να βρεθείτε στο κλαμπάκι «Soul Stereo» του επάνω ορόφου, όπου κάθε Παρασκευή οι παραγωγοί της Klik Records παρέα με guests από το γερμανικό label Kompakt συνθέτουν ένα ψαγμένο ηλεκτρονικό soundtrack στα επιτυχημένα Aural Exciter Nights, ενώ τα σαββατόβραδα εναλλάσσονται ο Λευτέρης Κεφαλάς και η ομάδα Old Boys με alltime club hits sets.

Σίλια Αντωνίου
santoniou@athinorama.gr
DATA

  • Η είσοδος είναι free και δεν υπάρχει αυστηρό face control.
  • Το απλό ποτό κοστίζει € 7, τα σπέσιαλ και τα κοκτέιλ € 8, ενώ η απλή φιάλη τιμάται € 75 και η σπέσιαλ € 85.
  • Tip: Προτιμήστε το τις καθημερινές που τα πράγματα είναι πιο ήρεμα. INFO

    Soul, Ευριπίδου 65, Ψυρρή, 2103310907.

  • Διαβάστε ακόμα

    Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

    Moebius, ένα μιλανέζικο ινστιτούτο

    Στη δυναμικά ανερχόμενη μπαρ σκηνή του Μιλάνου, ένα πολυπρόσωπο σποτ τραβά πάνω του τα φώτα και φροντίζει να ξεχωρίσει με το δικό του στυλ.

    ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
    03/07/2024

    To βρετανικό δίδυμο Eli & Fur στα decks του "Bolivar"

    Το Σάββατο 6 Ιουλίου το Bolivar παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τις διακεκριμένες DJ για μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά ηλεκτρονικής μουσικής.

    To original Sun:Set Beach Party στο DOT Beach Vibes

    Ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος σε περιμένει στη Βούλα, αυτό το Σάββατο.