«Yuki Mountain Bar»: Premium μπαρότσαρκα στην Αράχωβα

Ο Ηλίας Γώγος πάει Αράχωβα με φρέσκες ιδέες στις αποσκευές του έχοντας στα σκαριά ένα «διασκεδαστήριο» με ενδιαφέρουσα μπάρα και ιαπωνική κουζίνα, που ανοίγει σε λίγες μέρες.

«Yuki Mountain Bar»: Premium μπαρότσαρκα στην Αράχωβα

Ο σεφ και επιχειρηματίας Ηλίας Γώγος (2Mazi, 2Mazi Suits, K8 Point) μαζί με τον επίσης επιχειρηματία Τάσο Πανταζή ετοιμάζουν έναν νέο χώρο διασκέδασης στην αρχόντισσα του Παρνασσού με έντονο lifestyle χαρακτήρα, λίστα αποκλειστικά premium ποτών και ιαπωνικές γεύσεις.

Το «Yuki» (χιόνι στα ιαπωνικά) όπως λέγεται το μαγαζί, στεγάζεται σε παραδοσιακό πέτρινο αρχοντικό στην πλατεία Λάκκα, είναι ευρύχωρο, με σύγχρονο σχεδιασμό, καναπέδες chesterfield και stand ενώ περιβάλλεται πανταχόθεν από μεγάλα παράθυρα με όμορφη θέα της πλατείας. Η σχεδόν 14 μέτρων μπάρα τους, χωρισμένη σε 2 μέρη, θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με περίπου 40 ετικέτες αποκλειστικά premium ποτών και 8-10 κοκτέιλ ενώ θα υπάρχει και περιορισμένος αριθμός κρασιών ελληνικού και διεθνή αμπελώνα. Ανοίγει τις πόρτες του κάπου στα μέσα του Δεκεμβρίου και θα λειτουργεί από αργά το βράδυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σερβίροντας ιαπωνική κουζίνα με sushi, sashimi, nigiri και kushiyaki σε party vibes με μουσικές από DJs και ζωντανά shows.

Δελφών και Πλατείας Λάκκας, Τηλ: 22670 29158

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.