Οι Special Request και Estella Boersma στο Ωδείο Αθηνών

Η ομάδα του Plisskën Festival επιστρέφει για το επόμενο ξεσηκωτικό πάρτυ

Οι Special Request και Estella Boersma στο Ωδείο Αθηνών

Τα Eden Sunday Parties στο Ωδείο Αθηνών δύο Κυριακές το μήνα είναι, πλέον, γεγονός μετά το προηγούμενο επιτυχημένο EDEN πάρτι (14 Νοεμβρίου) με καλεσμένους την Sama' Abdulhadi και τον Cabaret Nocturne. «Sundays are Back & Sundays are for Lovers» ανακοινώνει η διοργάνωση για την Κυριακή 28 Νοεμβρίου που μας περιμένει ένα οχτάωρο μουσικής με setlist από κορυφαία acts (4 μ.μ. - 12 π.μ.), με την εγγύηση τoυ Athens Digital Arts Festival.

Οι Special Request και Estella Boersma στο Ωδείο Αθηνών - εικόνα 1

Στους dark bass ήχους θα βρίσκεται ο Βρετανός μουσικός παραγωγός και dj Paul Woolford, εναλλακτικά γνωστός ως Special Request, που με τα πρωτότυπα κομμάτια του έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε έναν από τους πιο alternative καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής που εκπροσωπεί. Η άνεση με την οποία μεταβαίνει από τους breakbeats και old-school jungle ήχους μέχρι την piano house και drum n’ bass μουσική είναι αξιοθαύμαστη και δεν αποκαλείται άδικα «βετεράνος» αφού στο παρελθόν έχει εξασφαλίσει διεθνείς συνεργασίες όπως με τους Diplo, Virgil Abloh, CamelPhat, Solardo και Kareen Lomax.

Η Ολλανδή dj – παραγωγός Estella Boersma, με βάση της το Βερολίνο, παρά το πρόσφατο της εμφάνισής της στη μουσική σκηνή με τη δυναμικότητα και το ξεχωριστό στυλ που τη διακατέχουν δεν έχει κάνει λιγότερο αισθητή τη παρουσία της. Η επιτυχία δεν άργησε να έρθει, έπειτα από το πρώτο της EP με τίτλο «Dance Trax Vol.32» που κυκλοφόρησε το 2021 μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Unknown To The Unknown. Η πολλά υποσχόμενη νεαρή παραγωγός κυμαίνεται σε ήχους από techno, electro, breakbeat με ένα bite από ambient music.

Η προπώληση των εισιτηρίων (€ 15-12) γίνεται μέσω viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876 και σε επιλεγμένα φυσικά καταστήματα (Reload, Καταστήματα Wind, Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία, Yoleni's Greek Gastronomy Center (Σόλωνος 9), Viva Spot, Τεχνόπολις).

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

801 Rooftop Bar: Πειραιώτικο fine drinking με θέα το λιμάνι

Η ζωντανή ενέργεια του λιμανιού συναντά έναν κομψό χώρο με φροντισμένα ποτά και νόστιμο finger food.

Αστεράτες βραδιές O/Purist

Μη χάσετε τα πολύ καλοκαιρινά event O/Purist Starry Nights τις Πέμπτες του Ιουλίου σε αγαπημένα μπαρ της Αθήνας.

Το "Pathos" κάνει την Ίο clubbing προορισμό

Ξεκινώντας στις 22 Ιουλίου, περισσότεροι από 40 DJs θα περάσουν από τα decks του "Pathos Club".

Τα νέα μπαρ της Αθήνας

Εκείνα τα μέρη που εμφανίστηκαν στην πόλη τις τελευταίες ημέρες/ εβδομάδες/ μήνες και υπόσχονται να μας κρατήσουν ιδανική συντροφιά το καλοκαίρι.